2015-10-25 03:33:14
Φωτογραφία για Ζορίζονται οι Τουρκοι :Βγάζουν Μη Επανδρωμένα Αεροχήματα (UAV) να εποπτευουν όλο το 24ωρο στρατιωτικά φυλάκια
Εντείνεται  ο πονοκέφαλος των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων που δεν ξέρουν από που να φυλαχθούν από τις συνεχείς τις επιθέσεις και αλλαγές θέσεων των ανταρτών του ΡΚΚ ιδίως στην Αν Τουρκία.

Οι τουρκικές δυνάμεις αναγκάζονται να μετακινούν κόσμο από εδώ και από εκεί, να αναζητούν συνεχώς νέα δρομολόγια για να αποφεύγουν μπλόκα, ενώ στρατόπεδα, αποθήκες πυρομαχικών αλλά και φυλάκια της Στρατοχωροφυλακης και της Ασφάλειας είναι συνεχώς στο στόχαστρο. Έτσι κάθε λίγο και λιγάκι οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις αυξάνουν τα μέτρα ασφαλείας των στρατοπέδων και φυλακίων.

Σε μια τελευταία προσπάθεια να προφυλαχθούν έχουν αυξήσει τις πτήσεις  μικρών μη επανδρωμένων αεροσκαφών (UAV) ώστε να γίνεται καλύτερη επιτήρηση των  κρίσιμων περιοχών  επί 24ωρου βάσεως.

Ενα σχετικό βίντεο με UAV έδειξε τις προάλλες η τουρκική τηλεόραση για να τονώσει και το ηθικό του πληθυσμού Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ