2015-10-25 03:37:04
Φωτογραφία για Η Νύχτα δεν μπορεί να σώσει τους τζιχαντιστές από τα ρωσικά βομβαρδιστικά! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)
Δεκάδες εξορμήσεις αεροσκαφών  - καθώς οι Ρωσοι πιλότοι πετούν σε βάρδιες - με στόχο τους τζιχαντιστές της ΙSIS-ISIL  κάνουν  στη Συρία τα ρωσικά πολεμικά αεροπλάνα . Οι αεροπορικές επιθέσεις διεξάγονται μέρα και νύχτα, διατηρώντας τους μαχητές ΙSIS-ISIL υπό συνεχή πίεση, γράφει η  ρωσική ιστοσελίδα RT που δημοσιεύει σειρά φωτογραφιών από τις νυχτερινές πτήσεις.

Τα συγκεκριμένα αεροσκάφη Su-24M, Su-34S και  Su-25 ξεκινούν  τις πολεμικές αποστολές τους από μια αεροπορική βάση νότια της Λατάκειας- εδώ κατά την προετοιμασία των βομβαρδιστικών  για την απογείωση, σε φωτογραφίες του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Οι επιτελείς και οι πιλότοι κάνουν σχολαστική αναγνώριση στα προηγμένα όργανα για να βεβαιωθούν ότι οι αεροπορικές επιδρομές που αναλαμβάνουν τη νύχτα είναι τόσο πλήρως σχεδιασμένες όσο αυτές στην ημέρα. ώστε   στο σκοτεινό νυχτερινό ουρανό να χτυπήσουν με το καταστροφικό τους φορτίο. Οι τρομοκράτες -τζιχαντιστές πρέπει να κοιμούνται με το ένα μάτι ανοιχτό, λόγω του συνεχιζόμενου μπαράζ από  τις ρωσικές βόμβες. Ένας στόχος είναι να αποθαρρυνθούν οι  ξένοι μαχητές και να αναγκασθούν να φύγουν από τη Συρία.

ΠΗΓΗ :rt.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επιστρέφει ο Harry Potter
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επιστρέφει ο Harry Potter
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ