2015-10-25 21:52:46
Φωτογραφία για Οι δονήσεις και ο ισχυρός θόρυβος προέρχονταν από το...βραχυκύκλωμα στο αντλιοστάσιο
Ένα πρωτοφανές φαινόμενο αναστάτωσε για πολλές ώρες την Κυριακή κατοίκους της περιοχής των Καμινίων στον Ηράκλειο, καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα ακούγονταν ισχυροί θόρυβοι στην περιοχή και γίνονταν αισθητές κάποιου είδους δονήσεις!

Το φαινόμενο παρουσιάστηκε πιο έντονο κυρίως στην περιοχή της οδού Ινάτου και οι αναστατωμένοι κάτοικοι, που δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει, ειδοποίησαν την αστυνομία αλλά και τους υπεύθυνους του Δήμου Ηρακλείου.

Σημειώνεται ότι στην περιοχή έσπευσαν ο αντιδήμαρχος Χάρης Μαμουλάκης αλλά και ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας Μαρίνος Παττακός, με συνεργείο του Δήμου, και  διαπίστωσαν και οι ίδιοι την ύπαρξη του ανησυχητικού φαινομένου.  Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε, ο ισχυρός θόρυβος ακουγόταν σχεδόν ανά δέκα λεπτά!

Μετά απο έρευνα που διήρκησε αρκετή ώρα, διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα ξεκινούσε από την περιοχή Τάλως και το εκεί κεντρικό αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΗ, κι ένα βραχυκύκλωμα που προκαλούσε το θόρυβο, ο οποίος - πιθανότατα μέσω των υπόγειων σωληνώσεων- πολλαπλασιαζόταν φτάνοντας στα Καμινια !
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ