2015-10-25 22:22:41
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 3αρα ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ, ΤΟΝ ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ... ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗ!
Aρετόπουλος... Παπουτσέλης και άθλιος έως... τραγικός Παναθηναϊκός, ήταν το πνεύμα στο οποίο κινήθηκαν τα πράσινα ΜΜΕ μετά την 3αρα της Τούμπας που έφερε αυτόματα και το.... -6 από τον Ολυμπιακό. 

Ας δούμε τι λένε για την ήττα στη Τούμπα : 

leoforos.gr : ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ Ο τραγικός Παναθηναϊκός έδωσε στον Αρετόπουλο το δικαίωμα να βάλει τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ και στη συνέχεια κατέρρευσε γνωρίζοντας ήττα 3-1 στην Τούμπα.

Από πού να το πιάσεις και που να το… αφήσεις. Αυτό δεν ήταν Παναθηναϊκός στην Τούμπα. Οι «πράσινοι» γνώρισαν μια βαριά ήττα, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από ένα πέναλτι που είδε μόνο ο Αρετόπουλος. Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός δεν έκανε τίποτα σωστά, έμοιαζε να… πελαγοδρομεί στο γήπεδο και ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει προβάδισμα τριών τερμάτων πριν βγει το ημίχρονο. Οι «πράσινοι» σε κανένα σημείο, με εξαίρεση τον Ζέκα, δεν έβγαλαν πάθος και ψυχή που χρειάζονται σε τέτοια ματς και φυσιολογικά δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, δίνοντας δικαιώματα στους γηπεδούχους να φανούν περισσότερο απειλητικοί και να καθαρίσουν το ματς.


Panathinaikos24.gr : «Παπουτσέλης» και… κατάρρευση!

Με τον Αρετόπουλο να δίνει πέναλτι… εφεύρεση στον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός έμεινε πίσω στο σκορ και στη συνέχεια, με άθλια εμφάνιση, κατέρρευσε για να γνωρίσει την ήττα με 3-1 (28΄Μπερμπάτοφ, 31΄Ροντρίγκες, 42΄Βίτορ, 74΄Καρέλης) στην Τούμπα. Δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στον Μπεργκ.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Μπερμπάτοφ, στο 28΄με πέναλτι που κέρδισε ο Ροντρίγκες από τον Ταυλαρίδη, το οποίο ωστόσο ήταν έξω από την περιοχή του Στιλ και έπρεπε να δοθεί φάουλ.

Ο διαιτητής Αρετόπουλος, για τον οποίο δικαιολογημένα γκρίνιαζαν οι «πράσινοι», έβαλε το χεράκι του… με τον Παναθηναϊκό πλέον να κυνηγά την ανατροπή, έχοντας μπροστά του μία ώρα και κάτι… για να φέρει τούμπα τη δουλειά…
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ