2015-10-25 22:44:26
Φωτογραφία για ΤΟ ΝΕΟ... ΘΡΥΛΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΣΙΛΒΑ!
Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα ΚΑΙ από το Περιστέρι και πέτυχε το «8 στα 8», επίδοση που αποτελεί το καλύτερο ξεκίνημά του στο πρωτάθλημα στα χρόνια του επαγγελματισμού, όπως έχουμε αναφέρει. Δεύτερο ρεκόρ μέσα σε λίγες μέρες από τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος... πέρασε τον Ζαρντίμ και κυνηγάει τον Μπούκοβι!

Μετά την πολύτιμη για το κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση, νίκη του Ολυμπιακού στο Ζάγκρεμπ επί της Ντινάμο για το Champions League, ο Μάρκο Σίλβα έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του Θρύλου που είχε «7 στο 7» στο πρωτάθλημα με δύο νίκες σε ντέρμπι και δύο σερί εκτός έδρας νίκες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, κατά το ξεκίνημα της σεζόν!

Λίγες μέρες νωρίτερα, η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού με 4-0 στο ματς με την ΑΕΚ, είχε δώσει στον Μάρκο Σίλβα την ευκιαρία να ξεπεράσει το «6 στα 6» του Μπάγεβιτς και του Σόλιντ και να φτάσει το «7 στα 7» του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Αυτές οι επτά σερί νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ήταν η προηγούμενη καλύτερη ερυθρόλευκη επίδοση στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δηλαδή για τρεις και πλέον δεκαετίες.


Πλέον, το «διπλό» στο Περιστέρι βελτίωσε το ρεκόρ του Ολυμπιακού στο «8 στα 8» και... έστειλε τον Μάρκο Σίλβα στην κορυφή της σχετικής λίστας των ερυθρόλευκων προπονητών.

Το μοναδικό που απομένει για να ολοκληρώσει ο Πορτογάλος τεχνικός το καλύτερο ξεκίνημα προπονητή στην ιστορία του Θρύλου, είναι να φτάσει και να ξεπεράσει το μυθικό «11 στα 11» της περιόδου 1966-67 και της ομάδας-Θρύλου του Μάρτον Μπούκοβι.

Για να πετύχει κάτι τέτοιο ο Σίλβα, θα πρέπει να νικήσει τη Βέροια εκτός έδρας, τον Ηρακλή εντός και τον Παναθηναϊκό εκτός. Αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά, οι ερυθρόλευκοι και ο Σίλβα θα έχουν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν το ιστορικό ρεκόρ τους στη Λεωφόρο...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ