2015-10-26 13:03:24
Φωτογραφία για ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ... ΦΟΒΕΡΑ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΜΠΟΤΙΑ!
Ο Ολυμπιακός κάνει το κορυφαίο του ξεκίνημα σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι στο... κυνήγι της ομάδας του Μπούκοβι και ενώ είδε τον Μποτία να κάνει δύο ρεκόρ!

Με τη νίκη του επί του Ατρόμητου στο γήπεδο Περιστερίου με 1-2 ο Ολυμπιακός, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, έχει κάνει το καλύτερο του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, απο την θέσπιση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου καθώς μετράει 8 νίκες στους 8 πρώτους αγώνες του στην Σούπερ Λίγκα.

Παράλληλα παραμένει στο... κυνήγι του 11 στα 11 της ομάδας του Μπούκοβι από την δεκαετία του '60. Οκτώ στα οκτώ λοιπόν στο πρωτάθλημα και δέκα στα έντεκα ματς συνολικά (με 2 κολλητές νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ και μόνο 1 ήττα από Μπάγερν).

Μοναδικά ρεκόρ που αυξάνονται από τον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις Επίσης και ο Μποτία έκανε τα... δικά του ρεκόρ.

Εκτός του ότι δεν έχει βάλει ποτέ ξανά στην καριέρα του 2 γκολ, όπως είπε και στις δηλώσεις του, σε ένα ματς και ξέχωρα από τα φετινά του 4 τέρματα με την φανέλα του Ολυμπιακού γίνεται ο 1ος στόπερ από την θέσπιση των επαγγελματιών κατηγοριών που με δικά του γκολ χαρίζει τη νίκη στους ερυθρόλευκους. Ποτέ ξανά άλλοτε οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έχουν κερδίσει αγώνα στο επαγγελματικό πρωτάθλημα μόνο με γκολ ενός κεντρικού τους αμυντικού, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Εκτός των άλλων ο Ολυμπιακός ισοφάρισε και το μεγάλο ρεκόρ της σεζόν 1976 - 77 στο πρωτάθλημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ