2015-10-27 21:06:06
Φωτογραφία για Ανθρωποκυνηγητό στη Βοιωτία: Καταζητούνται οπλισμένοι δράστες [photos]
Μόλις ο οδηγός του... ΙΧ (που όπως διαπιστώθηκε αργότερα είχε κλεμμένες πινακίδες) αντιλήφθηκε την παρουσία του περιπολικού της PITBULL SECURITY πυροβόλησε προς το μέρος των αντρών ευτυχώς άστοχα και συνέχισε την πορεία του. Όταν οι δράστες βρέθηκαν σε αδιέξοδο εγκατέλειψαν αναμμένο το αυτοκίνητο το οποίο είχε στο εσωτερικό του διάφορα κλοπιμαία από ληστείες που είχαν πραγματοποιήσει νωρίτερα οι δράστες σε οικίες στην περιοχή της Αλυκής. Διαπιστώθηκε ότι σχεδόν 7 σπίτια ανοίχτηκαν από τους δράστες.

Οι ληστές προφανώς είχαν και συνεργούς με άλλο αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν. Η Pitbull Security κινητοποιήθηκε ώστε να παρακολουθήσει την περιοχή με τα αυτοκίνητα της εταιρείας αλλά και με την ελικοπτεριακή κάμερα.

Οι δράστες πανικόβλητοι προσπάθησαν να διαφύγουν με το δεύτερο αυτοκίνητο (HONDA) ενώ τους παρακολουθούσε η Pitbull Security . Από υπερβολική ταχύτητα ανατράπηκε το ΙΧ αυτοκίνητό τους και τράπηκαν σε φυγή πεζοί πλέον και κυρίως οπλισμένοι.


Οι κακοποιοί ληστές θεωρούνται επικίνδυνοι καθώς ήδη μία φορά πυροβόλησαν άντρες της Security έχουν όπλο και κρύβονται στην ευρύτερη περιοχή. Καλό θα είναι οι κάτοικοι της περιοχής να είναι προσεκτικοί και να ενημερώσουν όταν δουν την παραμικρή ύποπτη κίνηση.

Η αστυνομία βρέθηκε στην περιοχή και έπραξε τα απαιτούμενα από τα αυτοκίνητα με τα κλοπιμαία.

Η Pitbull Security άγρυπνος φρουρός της περιοχής όπως έχουμε τονίσει και παλαιότερα φυλάει και παραμένει στην περιοχή προσέχοντας τις οικίες και τους επαγγελματίες και αυτή τη στιγμή ιδίως όπου είναι ελεύθεροι οι δράστες.

Αποκλειστικές πληροφορίες του esterea και φωτογραφικό υλικό
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ