2015-10-27 21:46:57
Φωτογραφία για ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 7 : «ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗ»
Η θύρα 7 δε θα μπορούσε να μη δείξει το πρόσωπό της για ακόμα μία φορά σε θέματα κοινωνικής ευαισθησίας, πόσο μάλλον για άτομα που έχουν υπηρετήσει την ιδέα του Ολυμπιακού μας. 

Έτσι λοιπόν, με ενημέρωσή της η ΘΥΡΑ 7, γνωστοποιεί ότι την Παρασκευή (06/11) θα πραγματοποιηθεί ψήσιμο και γλέντι στην ΘΥΡΑ 7 Πειραιά με τιμή συμμετοχής 5 ευρώ, έτσι ώστε όσα χρήματα μαζευτούν να δοθούν στον Βαγγέλη από την Γλυφάδα που πρέπει να ταξιδέψει και πάλι στο Λονδίνο έτσι ώστε να πραγματοποιήσει τη θεραπεία του, στον αγώνα που δίνει για τη ζωή του.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΘΥΡΑΣ 7 :

«Υπάρχει ένας άνθρωπος μέσα στις τάξεις μας που μας μαθαίνει τι σημαίνει δύναμη και θέληση για ζωή. Ο Βαγγέλης απ’ τη Γλυφάδα. Ταξιδεύει μαζί μας, φωνάζει μαζί μας, μας τιμάει με τη φιλία του. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, θα βάλουμε πλάτη για να βοηθήσουμε τον δύσκολο αγώνα του αδερφού μας για ζωή. Την Παρασκευή 6/11/2015 στις 8 το βράδυ, η ΘΥΡΑ 7 οργανώνει ψήσιμο και γλέντι στη ΘΥΡΑ 7 Πειραιά με τιμή 5€, για να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι στη προσπάθεια που γίνεται για να πάει ο Βαγγέλης στο Λονδίνο και φέτος. Για τη θεραπεία του.

Για τη ζωή του. Για να συνεχίσει να μας δίνει μαθήματα θέλησης και ψυχής. Όποιος δεν μπορεί να παρευρεθεί, μπορεί να περάσει απ’ το σύνδεσμο του Πειραιά καθημερινά 18:00 μ.μ-21:00 μ.μ και να συνεισφέρει τον οβολό του. Βαγγελάρα μαχητή, η δύναμή σου οδηγός σε κάθε αδυναμία μας. Όλοι οι σύνδεσμοι είμαστε κοντά σου!!!».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ