2015-10-28 09:52:21
Φωτογραφία για ΓΙΑ... ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΥΣ «16» Η ΜΠΑΓΕΡΝ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Η Μπάγερν μετά την «πεντάρα» στο πρωτάθλημα έριξε... άλλα τρία στην έδρα των «λύκων» για το Κύπελλο και πέρασε για… πλάκα (1-3) στους «16».

Σχεδόν ένα μήνα μετά το... πάρτι στο πρωτάθλημα (5-1), οι Βαυαροί ταπείνωσαν τους «λύκους» και στην έδρα τους για το Κύπελλο (ήταν οι περσινοί κάτοχοι) και πήραν πανεύκολα το εισιτήριο για τη φάση των «16» του θεσμού.

Το ματς στην «Volkswagen Arena» ξεκίνησε με την ομάδα του Γκουαρντιόλα να είναι... σεληνιασμένη και να αναγκάζει τον Μπενάλιο να κάνει μεγάλες επεμβάσεις προκειμένου να κρατήσει το «μηδέν». Ο Ελβετός άντεξε μέχρι το 15ο λεπτό, όταν παρά την προσπάθειά του, είδε την μπάλα στο σουτ του Ντάγκλας Κόστα να καταλήγει στο αριστερό του παράθυρο.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Χέκινγκ δεν μπόρεσαν να βρουν λύση απέναντι στην ευρωπαϊκή αντίπαλο του Ολυμπιακού. Η Μπάγερν δεν σταμάτησε λεπτό να πιέζει και βρήκε ακόμη δύο γκολ με τον Τόμας Μίλερ, πρώτα στο 20’ και στη συνέχεια στο 34’.


Ο ρυθμός στο δεύτερο 45λεπτο έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να ρίχνουν αισθητά την απόδοσή τους, αφού τα πάντα είχαν κριθεί. Από την μεριά τους, οι παίκτες της Βόλφσμπουργκ μπόρεσαν να... «ενοχλήσουν» κάπως τον Νόιερ, όμως είτε δεν σημάδευαν σωστά είτε ο 29χρονος γκολκίπερ δεν τους έκανε την χάρη να βρουν δίχτυα. Τελικά κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Σίρλε στην... εκπνοή (90').

Βόλφσμπουργκ (Ντίτερ Χέκινγκ): Μπενάλιο, Νάλντο, Ντάντε, Τρες (26' Αρνολντ), Ροδρίγκες, Γκιλαβογκί, Λουίζ Γκουστάβο, Βιεϊρίνια (71' Γιουνγκ), Ντράξλερ (63' Σίρλε), Καλιγκιούρι, Ντοστ

Μπάγερν (Πεπ Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Μπόατενγκ, Χάβι Μαρτίνεθ, Αλάμπα, Λαμ, Τσάμπι Αλόνσο (70' Βιδάλ), Τιάγκο, Κομάν (66' Ρόμπεν), Ντάγκλας Κόστα, Μίλερ (79' Ραφίνια), Λεβαντόφσκι.

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ