2012-05-09 14:49:49
Φωτογραφία για ΣΑΝΤΟΣ: ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ;
Στην συζήτηση του Φερνάντο Σάντος με τους φιλάθλους, μέσω του "novasports.gr", το ενδιαφέρον μονοπώλησαν, η εθνική ομάδα, το Euro και η ανανέωση του συμβολαίου του, ωστόσο στον Πορτογάλο τεχνικό τέθηκαν και ερωτήσεις για τις τέσσερις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος Ο ομοσπονδιακός προπονητής μάλιστα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δουλέψει κάποια στιγμή στον Ολυμπιακό, ενώ σχολίασε την επικείμενη επιστροφή του Ντέμη Νικολαïδη στην ΑΕΚ και παραδέχθηκε πως είναι «δικέφαλος» λόγω της Ένωσης και του ΠΑΟΚ, ενώ δεν θέλησε να θυμηθεί πώς για γιατί έφυγε από τον ΠΑΟ...

Αναλυτικά όσα απάντησε ο Φερνάντο Σάντος...

Για το αν είχε προτάσεις από ελληνικούς συλλόγους:

Δεν θέλω να μιλήσω για προτάσεις που είχα. Υπήρχαν σίγουρα εκτός Ελλάδας. Έτσι κι αλλιώς όλα αυτά για τα οποία μιλάμε, δεν υπήρχε περίπτωση να μπω σε συζητήσεις αν δεν είχα πάρει την τελική μου απόφαση για να αποχωρήσω από την Εθνική ομάδα. Νομίζω ότι είναι νορμάλ πάντως κι εγώ να είχα τις προτάσεις μου αυτά τα δύο χρόνια, ακόμα και χθες. Και ίσως συνεχιστεί αυτό, χωρίς να το λέω αυτό αλαζονικά.


Αν θα πήγαινε ποτέ στον Ολυμπιακό:

Γιατί όχι, επαγγελματίας είμαι. Είπαμε και πιο πριν ότι αυτό έγκειται στην κατηγορία του τι σημαίνει προπονητής. Όμως τα επόμενα δύο χρόνια η συγκέντρωση μου θα είναι στην Εθνική ομάδα.

Για το γιατί είχε φύγει από τον Παναθηναϊκό:

Είναι ιστορίες του παρελθόντος αυτά και καλό είναι να μένει εκεί. Ωστόσο υπήρχαν διάφοροι λόγοι που με είχαν οδηγήσει σε εκείνη την απόφαση κι έχω τη συνείδηση μου καθαρή γιατί οι παίκτες ξέρουν καλά το γιατί έφυγα. Σε κάθε περίπτωση δοθείσης της ευκαιρίας θα ήθελα να πω ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και δυναμική στην οποία είχα την ευκαιρία να εργαστώ έστω και για λίγο.

Για το πως βλέπει την επιστροφή Νικολαΐδη στην ΑΕΚ:

Θεωρώ πως είναι μια βιώσιμη λύση για την ΑΕΚ γιατί στο προηγούμενο διάστημα που ήταν έκανε καλή δουλειά. Σίγουρα είχαν γίνει και κάποια λάθη αλλά τουλάχιστον κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε, ότι αυτός είχε τα κότσια να βγει μπροστά και να πάρει στις πλάτες του την ΑΕΚ σε μια περίοδο που ήταν να πέσει στα τοπικά. Εκείνος την έβγαλε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Γνωρίζω την αγάπη του και το πάθος για την ΑΕΚ, αλλά αν γίνει αυτή η επάνοδος θα πρέπει να πορευτούν όλοι ενωμένοι για να φτάσουν την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει.

Για το αν είναι ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ:

Εχω δύο μυαλά, είμαι δικέφαλος. Επαγγελματικά δεν έχω κάποια προτίμηση. Αλλά νομίζω ότι είναι φυσιολογικό αν δουλεύεις για τόσο μεγάλο διάστημα είναι σίγουρο ότι οι φιλίες και όσα ζεις εκεί σίγουρα μένουν μέσα σου. Εμένα μου αρέσει ο τρόπος που κάθε Έλληνας μου συμπεριφέρεται στο δρόμο. Αρχή μου όμως είναι ότι ο προπονητής δεν έχει σύλλογο, διαφορετικά κάτι δεν πάει καλά. Ωστόσο αν είναι μέσα στον σύλλογο, τότε ο προπονητής είναι ο μεγαλύτερος φίλαθλος της ομάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Τσίπρας συναντάει τον Ολάντ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Τσίπρας συναντάει τον Ολάντ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ