2015-10-28 17:52:07
Φωτογραφία για Τι τρέχει με Καλημέρη και Ματσούκα; Είναι ή όχι ζευγάρι; [photos]
Σε δείπνο με τον Τζώνη Καλημέρη βρέθηκε η Δήμητρα Ματσούκα την περασμένη εβδομάδα! Δεν ήταν μόνοι, αλλά μαζί τους είχαν και καλούς φίλους, όπως τη Χριστίνα Πολίτη! Οι φήμες θέλουν τη σέξι ηθοποιό και τον διευθυντή Eνημέρωσης του ΑΝΤ1 να είναι το νέο hot ζευγάρι της πόλης! Η Δήμητρα Ματσούκα, ωστόσο, διέψευσε ότι έχουν σχέση, τονίζοντας πως είναι μόνο φίλοι. Ποια είναι, όμως, η αλήθεια;

Ο φακός της «Freddo» ήταν εκεί και κατέγραψε τις κινήσεις τους καθ’ όλη τη διάρκεια του δείπνου τους.

Η συνάντηση έγινε στη Στοά Σπυρομήλιου. Η Δήμητρα Ματσούκα έφτασε μόνη της και ήταν πολύ εντυπωσιακή, ακόμα και με παντελόνι. Ξανθιά πλέον, ανανεωμένη και με ωραίο στυλ, τράβηξε τα βλέμματα όλων.

Αφού κάθισε σε ένα από τα τραπέζια του εστιατορίου, άρχισαν σιγά σιγά να μαζεύονται και οι υπόλοιποι. Η Δήμητρα, όπως διακρίνεται και από τις φωτογραφίες, κάθεται απέναντι από τον Τζώνη Καλημέρη.


Το δείπνο διήρκεσε περίπου δύο ώρες, με την παρέα να περνά πολύ ευχάριστες στιγμές. Λίγο μετά τη μία ο Καλημέρης αποχώρησε με έναν φίλο του και άφησε τους υπολοίπους να συνεχίσουν το κους κους. Δεν απηύθυνε κάποιον ιδιαίτερο χαιρετισμό στην ηθοποιό, αλλά τους καληνύχτισε όλους μαζί.

Εκείνη συνέχισε να κάθεται με τη Χριστίνα Πολίτη και δύο φίλους τους στο τραπέζι. Μισή ώρα μετά αποχώρησε κι εκείνη, αλλά δεν έφυγε! Που σημαίνει πως δεν είχε κανένα μεταμεσονύχτιο ραντεβού με τον Καλημέρη.

Αντίθετα, πήγε στο απέναντι τραπέζι, για να χαιρετήσει τον Μάρκο Σεφερλή. Αφού μίλησε αρκετή ώρα μαζί του, συνέχισε πηγαίνοντας παραπέρα, όπου ήταν ο Θοδωρής Αθερίδης!

Η Δήμητρα κυκλοφορεί μόνη, δεν έχει σχέση και, ναι, ψάχνει τον μεγάλο έρωτα που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της. Αυτή την περίοδο είναι στα καλύτερά της, συζητά για το νέο της επαγγελματικό βήμα, που αφορά την τηλεόραση, ενώ η αλλαγή χρώματος στα μαλλιά της την έχει ανανεώσει πλήρως. Εγινε ξανθιά, τα έκοψε λίγο κοντύτερα και απέκτησε νέα εμφάνιση. Πρόκειται για μια γυναίκα αυθόρμητη, με χιούμορ, κάτι που ζητά και ο άντρας που θα βρεθεί δίπλα της.

Ποιος θα ξεχάσει, άλλωστε, τη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, όπου βρήκε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί δίπλα σε έναν Εύζωνα της Προεδρικής Φρουράς; Η εντυπωσιακή ηθοποιός πόζαρε με αποκαλυπτικό σορτσάκι και στη συνέχεια ανέβασε τη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου δέχτηκε διάφορα σχόλια από τους θαυμαστές της.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ