2015-10-28 17:58:05
Φωτογραφία για Δεν θα πιστεύετε πόσο χρονών είναι η Μπεκατώρου
Πρεμιέρα έκανε το περασμένο Σάββατο η εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου και του Νίκου Μουτσινά, «Πρωινό ΣουΚου», σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Με αφορμή τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η παρουσιάστρια δίνει συνέντευξη στο περιοδικό Εγώ weekly και τον Γιάννη Βίτσα και αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, την ηλικία της και τα κιλά της, ενώ αναφέρεται στις πλαστικές και το photoshop των περιοδικών.

«Είμαι 41, αλλά νιώθω 25 χρόνων», παραδέχεται και αποκαλύπτει αν νιώθει το άγχος της ηλικίας: «Δεν το νιώθω. Δεν έχω καθόλου άγχος. Δεν αισθάνομαι ότι έχω μεγαλώσει».

Όσο για τις πλαστικές επεμβάσεις, η Μαρία Μπεκατώρου λέει: «Πλαστική δεν έχω δοκιμάσει. Έχω κάνει ό,τι με βοηθά να αισθάνομαι όμορφα. Από την άλλη, έχω καλά γονίδια από τους γονείς μου».

Πώς σχολιάζει, όμως, την παλαιότερη δήλωσή της, στην οποία έλεγε: «Δεν έχω ωραίο σώμα και γι’ αυτό δε θέλω να βγαίνω με μαγιό στις παπαράτσι φωτογραφίες»; «Βγαίνω, αλλά με ρετούς
. Τι να κάνω… Ψέματα να πω; Αυτή είναι η αλήθεια. Θα ήθελα να είχα ωραιότερο σώμα, αλλά αφού αυτό δεν έτυχε, ό,τι κάνω γίνεται προγραμματισμένα» και συμπληρώνει: «Ούτως ή άλλως, δεν έχω πουλήσει ποτέ το σώμα μου. Δεν έχω θέμα με το ρετούς, αρκεί να είναι ωραίο. Το να φαίνεσαι στις φωτογραφίες σαν σταρ Ελλάς, ενώ αυτό δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα, δεν μου αρέσει».

Πόσα κιλά άραγε ζυγίζει η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής του Αντ1; «Τώρα είμαι 52 κιλά, ενώ στα αδύνατα μου είμαι και 50. Στην εφηβεία όμως είχα φτάσει τα 65. Με έκανε να αισθάνομαι πολύ άσχημα. Το φαγητό είναι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή μου», καταλήγει.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ