2015-10-29 12:25:13
Φωτογραφία για ΕΓΙΝΕ... ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Ο ΕΡΝΑΝΙ!
Είναι παίκτης με πολύ ταλέντο και δυνατότητες και το ζητούμενο είναι να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο τα στοιχεία που τον διακρίνουν. Ο λόγος για τον Ερνάνι, ο οποίος πραγματοποίησε χθες την καλύτερή του εμφάνιση, δείχνοντας ένα μικρό δείγμα των ικανοτήτων του, αναγκάζοντας και... τον πορτογαλικό Τύπο να ασχοληθεί μαζί του.

Η A Bola, αλλά και άλλα πολλά τοπικά ΜΜΕ, έκαναν ξεχωριστό θέμα την παρουσία του Πορτογάλου εξτρέμ, στο παιχνίδι Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά.

Μάλιστα, τονίζουν πως ο Ερνάνι ήταν εκείνος που... αντέδρασε για λογαριασμό του νταμπλούχου Ελλάδας και στις δύο περιπτώσεις που βρέθηκε πίσω στο σκορ, ενώ υπάρχει αναφορά και στον τρόπο με τον οποίο σκόραρε τα δύο τέρματα.

Στους Πορτογάλους έκανε μεγάλη εντύπωση τόσο το πρώτο γκολ, το οποίο χαρακτήρισαν... «εντυπωσιακό», όσο και το δεύτερο, μιας και ο Ερνάνι δεν είναι παίκτης που θα σκοράρει πολλά γκολ με το κεφάλι.

Όπως και να ‘χει, ο Ερνάνι έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο χθεσινό παιχνίδι και ο Μάρκο Σίλβα σίγουρα θα περιμένει ανάλογη συνέχεια και, κυρίως, σταθερότητα, από έναν παίκτη που τον επέλεξε ο ίδιος προσωπικά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ