2015-10-30 05:55:04
Φωτογραφία για Συνάντηση ΔΣ ΕΣΠΕΘ με τον πολιτευτή του κινήματος «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ», στο Ν. Λαρίσης, Ανχη ε.α κ. Σταύρο Γατή
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΔΣ της ΕΣΠΕΘ (Ηλίας Νατσιούλας, Δημήτριος Κούτσικος, Χρήστος Γραμμένος, Κώστας Παπαδούλης και Στέφανος Κουκουράβας) στο πλαίσιο της ενημέρωσης και προβολής θεμάτων που απασχολούν τα στελέχη των ΕΔ, είχε την τιμή να συναντηθεί με τον πολιτευτή του κινήματος «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ» στο Ν. Λαρίσης, Ανχη ε.α κ. Σταύρο Γατή.

Η συνάντηση έγινε σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και ζεστό κλίμα συνεννόησης. Ο κ. Γατής που προέρχεται από τις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων, ήταν γνώστης των θεμάτων που αφορούν τους συναδέλφους μας, γεγονός που διευκόλυνε την συζήτηση.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα κάτωθι:

Καθορισμός θεσμικού πλαισίου λειτουργίας Στρατιωτικών Συνδέσμων – ΕνώσεωνΣυνταξιοδοτικό καθεστώς και επιπλέον η αδικία των καταταγέντων κατά τα έτη 1990-1992Αναγνώριση χρόνων εκστρατείας (5ετίας) χωρίς εισφορές, όπως δηλαδή ισχύει και για τους συναδέλφους που εισήλθαν στις Ε.Δ προ Οκτ 1990ΜισθολόγιοΕΦΑΠΑΞΜερίσματα


Για τα ανωτέρω θέματα ο κ. Γατής μας ενημέρωσε για τις ενέργειες  που έγιναν από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 

Επιπλέον, μας γνωστοποίησε ότι έχει γίνει ενέργεια από τον ΥΕΘΑ και πρόεδρο των ΑΝEΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ Πάνο Καμμένο προς το Υπουργείο Οικονομικών για να βγει ΚΥΑ για το επίδομα παραμεθορίου.

Η συνάντηση έκλεισε με την δέσμευση ότι οι ΑΝ.ΕΛ. θα είναι αρωγός στο έργο της Ένωσης και υπήρξε από κοινού δέσμευση να συνεχίσουμε στο άμεσο μέλλον τις συναντήσεις, ώστε πέρα από τα γόνιμα συμπεράσματα που προκύπτουν από τέτοιου είδους ζυμώσεις, να παραχθούν και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα προς όφελος των συναδέλφων-στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.  

                                                                        Λάρισα, 29 Οκτ 2015

                       

                                                   Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                         Ο Πρόεδρος                                        Ο Γεν. Γραμματέας

                       Ηλίας Νατσιούλας                                   Δημήτριος Κούτσικος

                                  
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φόροι κι άλλοι φόροι ...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φόροι κι άλλοι φόροι ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ