2015-10-31 00:30:47
Φωτογραφία για «ΒΟΜΒΕΣ» ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ!
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έβαλε... κατά του ατζέντη του Ντάνστον, ενώ τόνισε πως ο Σλούκας τους είπε ψέμματα το καλοκαίρι.

Ο εκ των προέδρων του Ολυμπιακού ταξίδεψε στην Ιταλία για να παρακολουθήσει την ομάδα κόντρα στην Αρμάνι. Μετά το τέλος της συνάντησης ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ τονίζοντας πως Σλούκας και Ντάνστον ευθύνονται... αποκλειστικά για την αποχώρησή τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Σλούκα: «Τον θέλαμε. Κάναμε τα πάντα για να μείνει. Τον αγαπάμε, αλλά είπε ψέμματα πως θέλει να πάει στη Θεσσαλονίκη και να δει τη μητέρα του και τελικά ήταν στην Αθήνα και είχε άλλες συναντήσεις. Είναι μεγάλος παίκτης και είμαι σίγουρος πως θα γίνει και καλύτερος».

Για τον Ντάνστον: «Η ομάδα μας πήρε το πρωτάθλημα και την ίδια μέρα το βράδυ πήγαμε στα μπουζούκια. Εκεί, περίπου στις 5 το πρωί εμφανίστηκε ο μάνατζερ του Ντάνστον, κάθισε πέντε λεπτά και εμφανίστηκε την άλλη μέρα να μας πει ότι έχει συμφωνήσει ο παίκτης με άλλη ομάδα
. Τι να μου πει ο Ντάνστον, όταν γίνεται αυτό έξι ώρες μετά τα επινίκια; Τι ξέρετε για τον Ντάνστον; Ξέρει πως έπεσαν όλοι πάνω του, μάνατζερ, προπονητές για να τον πείσουν να πάει σε άλλη ομάδα; Να κλαίμε δηλαδή για τον Ντάνστον; Έφυγε, έχουμε τον Γιανγκ που ήταν εκπληκτικός σήμερα, έβαλε 20 πόντους».

Για τον φετινό Ολυμπιακό: «Απόψε είδαμε μια βελτιωμένη έκδοση του Ολυμπιακού. Να περιμένουμε λίγο ακόμα, χρειάζεται υπομονή. Τον Ιανουάριο η ομάδα θα είναι όπως την θέλουμε, όπως τα έχουμε υπολογίσει. Λίγο υπομονετικοί να είμαστε, έχουμε δείξει καλά δείγματα και πως είμαστε δυνατή ομάδα. Η συνταγή δεν άλλαξε ούτε φέτος. Ας μιλάμε για αυτούς που είναι στην ομάδα, που χύνουν ιδρώτα, ματώνουν, μοχθούν, τα δίνουν όλα και είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Πάντα κάποιος θα έρχεται και θα φεύγει. Κανείς δεν μιλάει για τον Μάντζαρη και δεν το καταλαβαίνω αυτό. Πέρσι είχε 9/11 τρίποντα, 0 λάθη σε 70 λεπτά αν θυμάμαι καλά απέναντι στην Μπαρτσελόνα».

Για το μπάτζετ της ομάδας: «Κερδίσαμε μια ομάδα με το διπλάσια μπάτζετ μέσα στο Μιλάνο. Σε σχέση με πέρυσι εμείς έχουμε οριακά μικρότερο μπάτζετ, πάνω κάτω τα ίδια μεγέθη με πέρυσι. Βλέπετε πως ανεβαίνουν όλοι οι παίκτες. Είναι νωρίς να κριθούν οι νέοι. Βλέπετε τα αποτελέσματα, οι ομάδες δεν έχουν βρει τα πατήματά τους. Επειδή έγινε ένα αποτέλεσμα με 46 βολές, βγήκαν όλοι άχρηστοι. Στο γήπεδο θα αποδειχθούν αν είναι καλοί. Εμείς έχουμε ένα μοντέλο, μια φιλοσοφία, μια στάση ζωής. Τα στοιχήματα είναι για άλλους. Εμάς μας αρέσουν οι υπερβάσεις, τα όνειρα, τα θαύματα»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ