2015-10-31 12:57:09
Φωτογραφία για Πάτρα: 400 νέες αιτήσεις για ένταξη στο νόμο Κατσέλη
Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία σε ότι αφορά τον ρυθμό με τον οποίο προστίθενται στη λίστα με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, δανειολήπτες από την Πάτρα.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το patrastimes.gr το δεκάμηνο Ιανουάριος – Οκτώβριος του 2015, μόνο από την Πάτρα,  στο αρμόδιο δικαστήριο υπέβαλαν αίτηση ένταξης στο νόμο Κατσέλη 400 νέα άτομα.

Μιλώντας στους PatrasTimes ο υπεύθυνος του γραφείου της  ΕΚΠΟΙΖΩ στην Αχαϊκή πρωτεύουσα Τάσος Νικολαδάκης,  επεσήμανε πως αυτός ο αριθμός είναι ο επίσημα καταγεγραμμένος και αφορά μόνος σε αυτούς που ζήτησαν ένταξη στον σχετικό νόμο μέσω της ΕΚΠΟΙΖΩ, ενώ ο πραγματικός αριθμός εκτιμάται πως αγγίσει τους 800 καθώς υπάρχουν περιπτώσεις που υποβάλουν αίτηση μέσω άλλων δικηγορικών γραφείων.

Μπλόκο από Δευτέρα

Στο μεταξύ , δυναμική μαζική επιστροφή έξω από το δικαστήριο προκειμένου να μπλοκάρουν κάθε διαδικασία πλειστηριασμού κατοικίας, με αφορμή το ξεπάγωμα της διαδικασίας, ετοιμάζουν σωματεία φορείς και συλλογικότητες, καθώς εκτιμούν πως τις επόμενες ημέρες θα σημειωθεί μπαράζ τέτοιων διαδικασιών με στόχο την πρώτη – κύρια κατοικία δανειοληπτών από την περιοχή.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ