2015-10-31 23:16:05
Φωτογραφία για Οι πυροσβέστες έβαλαν φωτιά στις στολές του Halloween! Γιατί; [video]
"Οι στολές του Halloween μπορούν εύκολα να πάρουν φωτιά". Με αυτό το μήνυμα ξεκινά το σοκαριστικό βίντεο που δημοσίευσε το τμήμα πυροσβεστικής του Μάντσεστερ, με σκοπό να στείλει μήνυμα στους γονείς για τους κινδύνους της σημερινής γιορτής.

31 Οκτωβρίου 2015, γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο το Halloween. Μία γιορτή με... αμερικάνικες ρίζες, που όμως με την πάροδο των ετών εξαπλώνεται σε όλες τις γωνιές του πλανήτη.   Εκατομμύρια παιδιά μεταμφιέζονται και πηγαίνουν από σπίτι σε σπίτι λέγοντας το... χαρακτηριστικό "treat or trick", δηλαδή φάρσα ή κέρασμα, μαζεύοντας γλυκά.

Όμως μια στιγμή αρκεί για να μετατραπεί μία ευχάριστη γιορτή σε τραγωδία. Με αυτό το σκεπτικό, οι πυροσβέστες του τμήματος στο Μάντσεστερ της Αγγλίας θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα στους απανταχού γονείς.   Αγόρασαν παιδικές στολές από τοπικά καταστήματα και τους έβαλαν φωτιά, αποδεικνύοντας πως αρκούν μόλις εννέα δευτερόλεπτα για να τυλιχθούν στις φλόγες!   Το βίντεο που ανέβασαν στο youtube έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους γονείς, ούτως ώστε να ενημερώσουν τα παιδιά τους και να αποφύγουν... το χειρότερο σενάριο.

Δείτε το:
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ