2015-11-01 12:57:07
Φωτογραφία για Λουτράκι: Έσωσαν το κουτάβι που ήταν εγκλωβισμένο μέσα σε φρεάτιο επί ώρες
Με κομπρεσέρ υπάλληλοι του Δήμου Λουτρακιού, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων σήμερα το μεσημέρι έσπασαν την άσφαλτο για να καταφέρουν να ανοίξουν το καπάκι από το φρεάτιο και τελικά να βγάλουν στην επιφάνεια ζωντανό ένα μικρό κουτάβι που έχει εγκλωβιστεί μέσα στον αγωγό για τουλάχιστον 15 ώρες.  Το κλάμα του ζώου όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr η Ελένη Λιάνου, που είναι μέλος του συλλόγου «Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας», το άκουσαν φιλόζωοι χθες το βράδυ και το πρωί κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Το κουτάβι είχε προχωρήσει 20 μέτρα μέσα στον αγωγό παράλληλα με την άσφαλτο και βρισκόταν για τουλάχιστον 15 ώρες σε βάθος τριών μέτρων από την επιφάνεια.

Οι πυροσβέστες είδαν ότι δεν μπορούσαν να ανοίξουν το καπάκι που βρίσκεται στην οδό Γ. Καραϊσκάκη και είπαν στους κατοίκους που νοιάστηκαν ότι πρέπει να καλέσουν τον Δήμο Λουτρακίου και έτσι έγινε. Σήμερα μετά από ώρες προσπαθειών και αφού επιστρατεύθηκε κομπρεσέρ το καπάκι άνοιξε και ένας δημοτικός υπάλληλος μπήκε στο αγωγό και κατάφερε να φέρει κοντά του το σκυλάκι που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του και διέσχισε 20 μέτρα μέσα στον αγωγό μέχρι να βγει στην επιφάνεια.

Ο σύλλογος «Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας» ευχαριστεί όλους εθελοντές και ιδιώτες που νοιάστηκαν και κατάφεραν να σώσουν το θηλυκό σκυλάκι το οποίο ονόμασαν Ζωή.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«ΧΑΜΟΣ» ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«ΧΑΜΟΣ» ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ