2015-11-01 14:54:11
Φωτογραφία για ΣΚΟΡΑΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΙ... ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΒΕΝΓΚΕΡ Ο ΚΑΜΠΕΛ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Τζόελ Κάμπελ σκόραρε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Άρσεναλ στο παιχνίδι με τη Σουόνσι, απολαμβάνοντας τα ...εγκώμια του Αρσέν Βενγκέρ μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Αλσατός τεχνικός των «Κανονιέρηδων» δήλωσε πως η φετινή σεζόν για τον Κοσταρικανό πρώην παίκτη του Ολυμπιακού θα είναι καθοριστική όσον αφορά το μέλλον του στον σύλλογο, καθώς θα πρέπει να... αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Χθες, στο νικηφόρο 0-3 επί της Σουόνσι, ο Κάμπελ χρίστηκε για πρώτη φορά σκόρερ με τη φανέλα της Άρσεναλ και η γενικότερη πολύ καλή παρουσία του άφησε απολύτως ικανοποιημένο τον Βενγκέρ. Ο Αλσατός τεχνικός, λόγω και των απουσιών που προέκυψαν, έδωσε φανέλα βασικού στον Κοσταρικανό μεσοεπιθετικό και εκείνος... του απέδειξε πολλά ενόψει και της συνέχειας.

«Ο Τζόελ Κάμπελ σκόραρε ένα ωραίο γκολ και είναι ένας νεαρός παίκτης που περίμενε την ευκαιρία που θα του δινόταν. Έχει προσαρμοστεί στην Ευρώπη μετά τους δανεισμούς του και μου αρέσουν πολύ τόσο το ομαδικό του πνεύμα όσο και η προσπάθεια που καταβάλλει», σχολίασε ο Βενγκέρ.


Όσον αφορά τον ίδιο τον Κάμπελ, μετά την καλή εικόνα του στο ματς με τη Σουόνσι, παρουσιάστηκε προσγειωμένος, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Έπρεπε να περιμένω γι' αυτή τη στιγμή, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα έφτασε στη νίκη. Κάναμε μια καλή εμφάνιση και τώρα θα πρέπει να συνεχίσουμε και να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι απέναντι στην Μπάγερν».

Δείτε το γκολ του Κάμπελ στο 1:30' του βίντεο που ακολουθεί:
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ