2015-11-01 21:27:22
Φωτογραφία για Κυριάκος Μητσοτάκης: Ενωμένοι θα νικήσουμε το ΣΥΡΙΖΑ [photos+video]
Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η ομιλία του εκ των διεκδικητών της αρχηγίας στην Νέα Δημοκρατία Κυριάκου Μητσοτάκη Ο κ. Μητσοτάκης προσερχόμενος στον χώρο της εκδήλωσης ανέφερε ότι ενωμένοι και οι τέσσερις υποψήφιοι πρόεδροι του κόμματος θα επιτύχουν τον στόχο της νίκης απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση.

Στην ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης μεταξύ άλλων είπε:

Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να αλλάξει ριζικά και να γίνει από ένα συρρικνωμένο κομμα μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Γιατί αυτό είναι το ουσιαστικό δίλλημα των εκλογών. Θα συνεχίσουμε σ΄αυτή την πορεία που έχουμε προδιαγράψει τα τελευταία χρόνια ή θα τολμήσουμε μεγάλες και ουσιαστικές αλλαγές;

Υπάρχουν πολλοί που λένε ότι μπορούμε να περιμένουμε τον Τσίπρα να «σαπίσει» σαν ώριμο φρούτο και να ξαναέρθουμε εμείς νομοτελειακά να κυβερνήσουμε.

Και μπορεί να έχουν και δίκιο. Μπορεί να συμβεί αυτό, αλλά εγώ δεν το πιστεύω.

Τι θα είναι η Νέα Δημοκρατία την επόμενη μέρα; Και πόσο πιο ενωμένη θα είναι η Νέα Δημοκρατία την επόμενη μέρα. Διότι ένα πράγμα δεν διαπραγματευόμαστε. Την ενότητα της μεγάλης μας παράταξης. Και οι καλύτεροι εγγυητές της ενότητας της Νέας Δημοκρατίας είστε εσείς οι ίδιοι.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ