2015-11-02 09:53:05
Φωτογραφία για «ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!»
Το... καθήκον της έκανε η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού επικρατώντας του Κρόνου Αγίου Δημητρίου στην Γλυφάδα με 67-45. Κορυφαία για τον Ολυμπιακό η Τζόνσον, ουσιαστική η Σταμάτη ενώ πολύ δουλειά στην οργάνωση έκανε η Χατζηνικολάου.

Η Πέλυ Παπαμιχαήλ που επανήλθε στην ενεργό δράση, αφού ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό της δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη τα εξής: «Το πρώτο που μετράει για εμάς είναι η νίκη. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά όσο θέλαμε. Όμως στη συνέχεια βρήκαμε λύσεις στην πολύ σκληρή και πιεστική άμυνα του Κρόνου.

Κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα και αποδώσαμε ωραίο μπάσκετ κατά διαστήματα. Είμαστε χαρούμενοι για το «4Χ4» και ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και σήμερα να μας δει. Παράλληλα θα επιδιώξουμε μέσα από τις εμφανίσεις μας και τις νίκες να...αυξήσουμε και την προσέλευση του. Είμαστε ενθουσιασμένες όλες οι αθλήτριες με τον Ολυμπιακό και με τη διαδικασία στην οποία βρισκόμαστε σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Όσο για μένα αυτό που μετράει είναι ότι είμαι καλά πλέον, αφού ξεπέρασα τον τραυματισμό που με ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα».


Μπόνη: «Έτσι θέλαμε να ξεκινήσουμε»

Η Μαριρόζα Μπόνη που αγωνίστηκε 16 λεπτά δήλωσε: «Είμαστε στους στόχους μας. Έτσι θέλαμε να ξεκινήσουμε και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Πηγαίνουμε καλά όμως παιχνίδι με παιχνίδι θέλουμε να παίζουμε καλύτερα. Τώρα ακολουθεί ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Πρωτέα στο οποίο θέλουμε να διευρύνουμε το νικηφόρο σερί μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ