2015-11-02 14:55:12
Φωτογραφία για Αστυνομικοί έκαναν τους πελάτες και τις συνέλαβαν επαυτοφόρω - Συνελήφθησαν 2 Ρουμάνες και οι προαγωγοί τους
Συνελήφθησαν, στις 30-10-2015 το απόγευμα στην Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 2 ημεδαποί ένας 37χρονος και μία 62χρονη, για μαστροπεία.

Επιπλέον, προσήχθησαν 2 αλλοδαπές υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 21 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων συντάχθηκαν εκθέσεις Αρχής για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων.

Ειδικότερα, μετά από έρευνα για τη λειτουργία 2 ηλεκτρονικών ιστοσελίδων όπου προβάλλονταν γραφεία, μέσω των οποίων κανονίζονταν ραντεβού έναντι χρηματικής αμοιβής, αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων κανόνισαν ραντεβού με τις 2 γυναίκες, σε ξενοδοχεία στη Γλυφάδα. Όταν οι γυναίκες παρέλαβαν το χρηματικό αντίτιμο, που αντιστοιχούσε στο ραντεβού, προσήχθησαν.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν 2 έλληνες, ένας 37χρονος και μία 62χρονη, για μεταφορά 2 εκ των εκδιδόμενων γυναικών, στο σημείο συνάντησης.

Κατασχέθηκαν  2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, το χρηματικό ποσό των -2.975- ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ