2015-11-03 01:41:06
Φωτογραφία για Γ. Άνθιμος Αγιορείτης: Ξυπνήστε! Δεν θα γλιτώσει ο κόσμος εάν δεν πιστέψει στον Χριστό
"Σε αυτή την δύσκολη εποχή που ζούμε έχουμε χάσει τον δρόμο μας από την αλήθεια και τον Χριστό. Έχετε γίνει φιλάργυροι,φιλήδονοι ,εγωιστές απομακρυνθήκατε από τον Χριστό" λεει ο Γέροντας Άνθιμος στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ online(ekklisiaonline.gr).

Στο μήνυμα του καλεί επίσης:

"Να αγαπούν οι άνθρωποι τους εχθρούς τους. Να απαντούν με καλά λόγια σε όσους τους κακολογούν. Να ευεργετούν αυτούς που τους μισούν. Να προσεύχονται για όσους θέλουν το κακό τους.Ο ίδιος ο Χριστός έδειξε την απέραντη αγάπη του για τον άνθρωπο, όταν σταυρώθηκε για χάρη όσων τον αγαπούσαν και όσων τον μισούσαν".

Σημειώνει επίσης: "Το Άγιο Όρος είναι παλαίστρα και έρχεσαι αντιμέτωπος με τους δαίμονες της κολάσεως .Είσαι στο πεδίο της μάχης και πάλεψε λέει ο Χριστός. και ο νικάν θα λάβει το στέφανο.

Μέρα νύχτα αυτοί που θέλουν να σωθούν έρχονται αντιμέτωποι με τους δαίμονες. Δεν πτοούνται ούτε με παρακλήσεις ούτε με τίποτα.Χωρίς την πίστη δεν γίνεται τίποτα, καταλάβετε το αυτό.


Να λέτε κύριε Ιησού Χριστέ ελέησέ με, με Δεν θα γλιτώσει ο κόσμος με τίποτα εάν δεν πιστέψετε στον Κύριο Ημών Ιησού Χριστού.

Στο Άγιο Όρος αν δεν έχεις νου καθαρό σε φάγανε οι δαίμονες εδώ είναι η φωλιά τους παλεύουν να διαλύσουν και τις πέτρες ακόμα.

Τι νομίζετε ότι είναι εδώ, παραθέριση; Όχι είναι αγώνας. Καταλάβετε το, πέραν του Ιησού Χριστού δεν υπάρχει σωτηρία.Έχετε γίνει φιλάργυροι, φιλήδονοι εγωιστές απομακρυνθήκατε από τον Χριστό, έρχεται τέτοια τιμωρία στην ανθρωπότητα που ο κατακλυσμός του Νώε ήταν μικρός.Ξυπνήστε, τηρήστε της εντολές του Χριστού, δώστε ο ένας στον άλλον αγάπη και αγαπήστε μέχρι αίματος τον Σωτήρα του κόσμου. Καταλάβετε το. Μετάνοια...Χαρά στον κόσμο που έχει μετανοήσει".
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ