2015-11-03 12:31:47
Φωτογραφία για ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ... ΔΙΚΟ ΜΑΣ!
Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Φάληρο που θα κρίνει πολλά για την ευρωπαϊκή συνέχεια του Θρύλου έχει αρχίσει και πλέον βρισκόμαστε προ των πυλών της πολύ σημαντικής αναμέτρησης.

Τα εισιτήρια είναι είδος προς... εξαφάνιση και το sold out φαντάζει σίγουρο, με τον κόσμο του Θρύλου να είναι "πορωμένος" αφού η ομάδα φέτος έχει δείξει σπουδαία δείγματα γραφής.

Διοίκηση, προπονητικό τιμ και παίκτες είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο που δεν είναι άλλος από τη νίκη, ενώ την ίδια στιγμή ο κόσμος του Ολυμπιακού ανυπομονεί να κάνει "καμίνι" το "Γ.Καραϊσκάκης".

Αυτός ο αγώνας είναι από αυτούς που ΠΡΕΠΕΙ να πάρει η εξέδρα, ακόμα και αν η ομάδα δε βρεθεί στην καλύτερή της μέρα. Είναι από αυτούς που η ομάδα θέλει στήριξη από το 1' έως το 90''+ , ακόμα και αν στραβώσει το παιχνίδι. Φωνή και στήριξη προς τους παίκτες μας και όλα στο τέλος της βραδιάς θα είναι όπως τα θέλουμε.


Νοοτροπίες του στιλ "εύκολα ή δύσκολα θα το πάρουμε το ματσάκι" ή "εδώ κάναμε διπλό στο Λονδίνο και μέσα στο σπίτι τους, στο γήπεδό μας θα την πατήσουμε;" καλό θα είναι να πάνε στην... άκρη και να είμαστε όλοι πανέτοιμοι, ο καθένας από το πόστο του για... ποδοσφαιρικό "πόλεμο".

Όλοι μαζί, -όπως ακριβώς ζήτησαν και οι παίκτες μας- στον αγώνα της χρονιάς λοιπόν, να κάνει η ομάδα μας ακόμα μία νίκη που πέρα από τα... ευρωπαϊκά οφέλη θα της εξασφαλίσει ακόμα μεγαλύτερη ηρεμία και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια ΘΡΥΛΕ Η ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ