2015-11-04 11:44:02
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΟΜΩΣ... Bρέθηκε ο μικρός Γιωργάκης από το Ουράνιο Τόξο και μιλάει για όλα... [video]
Βρέθηκε ο μικρός Γιωργάκης από το Ουράνιο Τόξο που έψαχναν όλοι τους τελευταίους μήνες και μιλάει για όλα Ο πιτσιρικάς που έγινε viral και αναστάτωσε τα social media βρέθηκε και έδωσε συνέντευξη στο δημιουργό του best of με τις καλύτερες ατάκες του, Πάνο Εφταξία. «Τον βρήκα με τύχη αλλά και προσπάθεια. Μπορεί να φαίνεται περίεργο αλλά έτσι έγινε!» λέει ο Πάνος Εφταξίας στο Seleo.

Mετά από το βίντεο που ανέβασε με τις καλύτερε ατάκες του και παρακολουθώντας πόσο πολύ τον αναζητάει ο κόσμος αποφάσισε να τον ψάξει και ο ίδιος. Χρησιμοποιώντας την δύναμη του διαδικτύου και την δημοσιότητα που είχε το βίντεο του, τον εντόπισε και του πήρε συνέντευξη.

Ο μικρός Γιωργάκης σχολίασε όλα όσα είχε πει στο Ουράνιο Τόξο αλλά μίλησε και για την ζωή του μετά τον ντόρο που προκλήθηκε στο διαδίκτυο. Αυτό που έκανε μεγαλύτερη αίσθηση από τα λεγόμενα του 10χρονου, είναι η αναφορά στον πατέρα του. Συγκεκριμένα είπε πως τώρα ο πατέρας του βγαίνε και λέει ότι «αυτός είναι ο γιος μου», ενώ παλαιότερα δεν θα το έκανε αυτό, αν δεν είχε γίνει viral. Στο παρακάτω βίντεο μιλάει και η μητέρα του Γιωργάκη.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ