2015-11-04 23:28:00
Φωτογραφία για Κατάθεση ψυχής από τη μάνα του δικηγόρου που αγνοείται: Κάποιοι έχουν απαγάγει τον γιο μου!
Τελειωμό δεν έχει η αγωνία για τη Μαρία Αγαπάκη , μητέρα του 33χρονου Ηρακλειώτη δικηγόρου Γιάννη Αγαπάκη που εδώ και 22 ημέρες δεν έχει δώσει ίχνη ζωής Η ίδια, κάθεται κυριολεκτικά πάνω από το τηλέφωνο και περιμένει ένα σημάδι ζωής , κάτι που θα της δώσει κουράγιο και δύναμη για να πιαστεί και να μάθει νέα για το μονάκριβο παιδί της.

"Δυστυχώς τίποτα μέχρι τώρα , κανένα σημάδι ζωής όμως εγώ έχω ενδείξεις αλλά δεν έχω αποδείξεις!", είπε στο cretalive η μητέρα του νέου.

" Το παιδί μου το κρατάνε σε ομηρία. Είμαι σίγουρη πως άκουσαν κάποιοι άκουσαν τη τηλεφωνική μας συνομιλία και πληροφορήθηκαν πως ο γιος μου θα πήγαινε στο πανεπιστήμιο για να καταθέσει τις 5.000 ευρώ για το διδακτορικό του. Δεν είναι τυχαίο πως βρέθηκε άδειο το πορτοφόλι στο γραφείο του!', λέει η ίδια. Και συνεχίζει: " Eδώ και 22 ημέρες το κινητό του δεν έχει βρεθεί. Δυστυχώς η εταιρία κινητής τηλεφωνίας δε βοηθά αφού θα μπορούσε να το εντοπίσει μέσω δορυφόρου."


"Τελευταία φορά που μίλησα μαζί του ήταν στις 14 Οκτωβρίου από τη Μενεμένη Θεσσαλονίκης και έκτοτε τίποτα. ", συμπληρωνει η άτυχη μάνα.

Η ίδια φαίνεται πως ξαναζεί τον εφιάλτη της οικογένειας Γιακουμάκη. " Μου λένε διάφορα. Πως τον είδαν εκεί, τον πέτυχαν εδώ. Δε θέλω να ζήσω όσα η οικογένεια του φοιτητή στα Γιάννενα. ", καταλήγει.

Με την ελπίδα πως το τηλέφωνο θα χτυπήσει ξανά και με τις προσευχές στο Θεό,  προσδοκά πως σύντομα θα ξυπνήσει από τον εφιάλτη και θα ακούσει κάτι ευχάριστο για τη τύχη του γιου της.

Την ίδια ώρα, η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας πήρε καταθέσεις από συγγενείς και οικείους και τις διαβίβασε στην Αστυνομική διεύθυνση Κομοτηνής σε προσπάθεια να πέσει "φως" στην υπόθεση.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΓΙΑ... ΛΙΜΟΖ *ΒΙΝΤΕΟ*
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΓΙΑ... ΛΙΜΟΖ *ΒΙΝΤΕΟ*
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ