2015-11-05 11:41:22
Φωτογραφία για ΣΙΛΒΑ : ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΣ!
Δικαιωμένος ξανά ο Σίλβα που μίλησε στη συνέντευξη τύπου για τη σημασία της νίκης του Ολυμπιακού και την μεγάλη προσπάθεια των παικτών του που τα έδωσαν όλα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε για:

Το εάν του έλεγε κάποιος πως στην 5η αγωνιστική θα έπαιζε... τελικό για την πρωτιά με Μπάγερν μετά από τέτοια κλήρωση το πως θα αντιδρούσε: Καλησπέρα σας. Στην ημέρα της κλήρωσης ήμασταν ξεκάθαροι. Είχαμε πει τα φαβορί πως ήταν οι Μπάγερν και Άρσεναλ. Αυτό που γίνεται ίσως αποτελεί έκπληξη αλλά είχαμε πει ότι θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Δείξαμε πως είμαστε μία ομάδα που ξέρει να... υποφέρει και γνωρίζει το να παλεύει τα ματς. Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα προσπάθειας και δουλειάς.

Τον Πάρντο και την διαφορά που έκανε με την αλλαγή του και το εάν λειτουργούσε και στο πρώτο μέρος όπως το έκανε ο Κολομβιανός στο β' θα κέρδιζε πιο εύκολα: (σ.σ. χαμόγελα από τον Σίλβα). Τίποτα δεν είναι εύκολο
. Είναι δύσκολο να μαντέψεις το μέλλον. Δεν μπορείς να το ξέρεις όλο αυτό από την αρχή. Ο Πάρντο έπαιξε πολύ καλά. Όμως και η ομάδα είχε παίξει έως τότε πολύ καλά. Ο Πάρντο είναι ένας πολύ καλός παίκτης αλλά ότι έγινε σήμερα είναι αποτέλεσμα της δουλειάς της ομάδας. Τις προάλλες ο Ερνάνι ήρθε από τον πάγκο και γύρισε το ματς, τώρα χρίστηκε βασικός ο Ερνάνι και ήρθε ο Πάρντο από τον πάγκο για να κάνει την διαφορά.

Το ότι η ομάδα δεν έχασε το... μυαλό της μετά το 0-1 και την γενικότερη αντίδρασή της με δεδομένο και το χαμένο πέναλτι: Ναι σίγουρα. Όταν γίνεται κάτι καλό το καταφέρνει όλη η ομάδα. Και ο κάθε παίκτης έχει την συμβολή του. Χθες με ρωτήσατε για το εάν βάλουμε το 1ο γκολ και το πόσο σημαντικό είναι και εγώ σας απάντησα πως το θέμα είναι να αντιδράσεις ακόμα και εάν δεχθείς γκολ. Σήμερα λοιπόν αυτό συνέβη. Δεχθήκαμε το 1ο γκολ και ας είχαμε φάσεις για να βάλουμε 1οι γκολ. Μας έβλαψε μετά το χαμένο πέναλτι. Έπρεπε να κάνουμε κάτι. Το κλειδί ήταν να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να πιστεύουμε. Βάλαμε και έναν παίκτη που του εξηγήσαμε το τι έπρεπε να κάνει. Για να βοηθήσουμε την ομάδα. Και φυσικά σήμερα πετύχαμε μία δίκαιη και άξια νίκη.

Το γεγονός μήπως τελικά είναι,.. τελικός ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής και όχι της 6ης, όπως έχει πει χθες: Στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι δύσκολο να μην κριθεί το αποτέλεσμα και να μην είναι καθοριστικό το τελευταίο ματς. Σήμερα κάναμε ότι έπρεπε αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Και όλα τέλεια να ήταν πάλι δεν θα κρινόταν κάτι οριστικά σήμερα. Και στο επόμενο ματς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ίσως και με δύο αποτελέσματα να περνάμε. Ξέρουμε πως θα παίξουμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα αλλά εμείς θα παλέψουμε.

Τις διαδοχικές νίκες και τα ρεκόρ στον όμιλο: Φυσικά το να συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο στόχος. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να περάσουμε. Πήραμε 9 βαθμούς αλλά συνεχίζουμε. Όσον αφορά στο άλλο σκέλος δεν θα κερδίζαμε τρία σερί ματς εάν δεν είχαμε ψυχή, ποιότητα και ικανότητες. Έχουμε δείξει πως είμαστε ανταγωνιστικοί, πως έχουμε ποιότητα και ψυχή και έτσι έρχονται τα αποτελέσματα.

Τι είπε στα αποδυτήρια στους παίκτες του και το ποιό είναι το μυστικό πως οι παίκτες του τελειώνουν έναν αγώνα με πιο πολλή και μεγάλη ενέργεια από τους αντιπάλους τους: Φυσικά είναι πολύ σημαντικό ότι τελειώνουμε με ενέργεια το ματς. Δείχνει πως έχουμε πολύ καλή φυσική κατάσταση και πως έχουμε πολύ καλούς επαγγελματίες. Επίσης ότι έχουμε θέληση και δύναμη για να συνεχίσουν. Στο ημίχρονο τους είπα να ηρεμήσουν. Πως δεν τελείωσε τίποτα. Να τα αλλάξουν όλα και να συνεχίσουν το ματς για να το αλλάξουν. Αυτό πιστέψαμε πως μπορεί να γίνει και το αλλάξαμε στο β' μέρος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ