2015-11-05 16:11:06
Φωτογραφία για Έγκυος η Αμάλ!
Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στα ΜΜΕ διεθνώς με την είδηση που θέλει τον Τζορτζ Κλούνεϊ να γίνεται πατέρας για πρώτη φορά.

Εδώ και έναν χρόνο που έχουν παντρευτεί, η είδηση ότι η Αμάλ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ περιμένουν το πρώτο τους παιδί έχει "παίξει" πολλές φορές στα εξώφυλλα περιοδικών και εφημερίδων. Αυτή η φορά, όμως, φαίνεται ότι είναι διαφορετική.

Σύμφωνα με το περιοδικό "ΟΚ!", η 36χρονη κυρία Κλούνεϊ διανύει την 14 εβδομάδα της εγκυμοσύνης της ενώ "λόγω του υπερβολικά αδύνατου σκαριού της" σίγουρα η κοιλίτσα θα αργήσει να φανεί.

Και το ρεπορτάζ βέβαια δεν σταματά εκεί. Έχουμε και πληροφορίες σχετικά με το πώς έγινε η σύλληψη και πότε θα γίνει η ανακοίνωση.

Το διάσημο ζεύγος προσπαθεί να κάνει παιδί από την πρώτη στιγμή, υποστηρίζουν πηγές εκ των έσω, όμως η σύλληψη έγινε τελείως φυσιολογικά, χωρίς τεχνητή βοήθεια,γεγονός που τους έχει γεμίσει χαρά.

Όμως ο φόβος για τυχόν επιπλοκές υπάρχει ακόμη, οπότε ο Τζορτζ και η Αμάλ είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν το μυστικό αρκετό καιρό μέχρι να είναι σίγουροι ότι όλα πάνε καλά.

Φυσικά επίσημη επιβεβαίωση, ή διάψευση δεν υπάρχει ακόμη. Αναμένουμε. Αν όμως η είδηση ισχύει, τότε τα συγχαρητήρια επιβάλλονται.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ