2015-11-05 21:02:08
Φωτογραφία για H Kylie σε μια μέρα έκοψε αφέλειες και σε μια ακόμη φύτρωσε μαλλιά...
Η Kylie Jenner θα μας άρεσε περισσότερο αν συμβάδιζε με την ηλικία της. Αν δεν είχε κάνει τόσες πλαστικές πριν ακόμα κλείσει τα 18 και αν δεν ήταν υπερβολικά sexy για ένα teen κορίτσι for the love of God! Είναι όμως όλα τα παραπάνω και το να μας αρέσει το βρίσκουμε δύσκολο. Ωστόσο υπάρχουν μερικές φορές που μας εκπλήσσει πολύ ευχάριστα και το πάρτι της αδελφής της ήταν μια από αυτές τις εμφανίσεις.

Η Kylie έφτασε με το κοντό καρέ της ΚΑΙ με τέλειες ψεύτικες αφέλειες. Τόσο τέλειες που για λίγο νομίζαμε πως είναι αληθινές. Μας άρεσε πάρα πολύ με αυτές και κρυφοθέλαμε να τις έχει κάνει στ’ αλήθεια. Την επόμενη μέρα ωστόσο το σκηνικό άλλαξε.

Πήγε για φαγητό με τον ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ μεγαλύτερο αγαπημένο της Tyga και οι αφέλειες εξαφανίστηκαν δίνοντας τη θέση τους σε πολύ μακριά extensions.

Πολύ, πολύ ΠΟΛΥ μακριά extensions και πάλι μας άρεσε! Νομίζαμε πως αρρωστήσαμε αλλά στην πραγματικότητα μας άρεσε που δεν πειραματίστηκε με το χρώμα ή με χτενίσματα που την κάνουν να μοιάζει με δεύτερης διαλογής wannabe σταρ. Απλά έπαιξε με το μήκος και με το styling των μαλλιών της και το διασκέδασε. Μπράβο Kylie! We like!
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ