2015-11-06 14:36:13
Φωτογραφία για ΤΟ «ΚΛΕΙΔΙ» ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΣΕΜΠΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
Ο Σεμπά μίλησε στο "gazzetta.gr" για την ανατροπή επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για την πίστη του στην πρόκριση και υποσχέθηκε ότι αυτός κι οι συμπαίκτες του θα δουλέψουν πολύ σκληρά για να έρθει μια ακόμη πρόκριση στο Λιμάνι.

Αναλυτικά Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας από τους παίκτες που έσπρωξαν τον Ολυμπιακό στην ανατροπή. Ο Σεμπά αποδεικνύεται σε "λίρα 100" και αυτό το απέδειξε και κόντρα στο ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Βραζιλιάνος, λίγο μετά το τελευταία σφύριγμα του Λαόθ, έκανε το σχόλιό του για την ανατροπή επί των Κροατών και στέκεται στη σημασία να δουλέψει πολύ σκληρά η ομάδα του στα δύο επόμενα ματς για να έρθει η πρόκριση στους «16».

Τι ήταν αυτό που οδήγησε τον Ολυμπιακό στην ανατροπή;

«Η ομάδα μας δούλεψε με τον ίδιο τρόπο τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου πιστεύω ότι ο αντίπαλος κουράστηκε λόγω του ότι η ομάδα μας τους πίεζε συνεχώς και έτσι η ομάδα μας είχε την χαρά να σκοράρει δύο φορές».


Σε ακόμη ένα ματς είχες πολύ καλή παρουσία.

«Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, για μένα πιστεύω ότι ήμουν καλός και βοήθησα αρκετά την ομάδα και δόξα τω Θεώ καταφέραμε να πετύχουμε δύο γκολ και να τελειώσουμε το ματς νικητές και αυτό ήταν το πιο σημαντικό».

Ο Ολυμπιακός, πλέον, πόσο κοντά είναι στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης;

«Πιστεύω ότι η ομάδα μας είναι πολύ κοντά στο να βρεθεί στον επόμενο γύρο του Champions League. Έχουμε ακόμη δύο ματς και θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να περάσουμε στους "16"».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ