2015-11-07 00:47:36
Φωτογραφία για ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ.... ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ ΜΕ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΤΑΚΕΣ!
Απολαυστικός ήταν στο γήπεδο ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς στον αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αφού πραγματοποίησε μία ακόμη σούπερ εμφάνιση, αλλά απολαυστικός ήταν και στις δηλώσεις του στο "gavros.gr" μετά το ματς με τους Κροάτες στο Καραϊσκάκη!

Αναλυτικά ο "Μιλι" είπε:

Για τον αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ: «Περιμέναμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί όλοι περίμεναν από εμάς να νικήσουμε εύκολα αυτό το ματς. Αλλά δεν ήταν εύκολο, ιδιαίτερα μετά το 0-1 τα πράγματα έγιναν δύσκολα για εμάς. Αλλά δείξαμε ότι είμαστε ομάδα, ακόμα και όταν χάσαμε το πέναλτι και τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα, αλλά όπως είπα και πριν δείξαμε ότι είμαστε ομάδα και μας βοήθησαν οι οπαδοί μας και γυρίσαμε στο ματς! Άποψή μου είναι ότι δικαιούμασταν να πάρουμε τη νίκη».

Για τη συνέχεια του Ολυμπιακού στον όμιλό του: «Νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι μεγαλύτερο, άποψή μου είναι ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Θα δούμε τι θα συμβεί μέχρι το τέλος του ομίλου και τότε θα κοιτάξουμε τι έχουμε καταφέρει και αν έχουμε περάσει από το γκρουπ αυτό».


Για τον εκτός έδρας αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου και αν πιστεύει ότι μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει το αποτέλεσμα: «Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στη Γερμανία. Αν δεν το πίστευα δεν θα πήγαινα εκεί... Σίγουρα παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα και μία από τις καλύτερες της Ευρώπης, αλλά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Όπως έγινε εδώ στο Καραϊσκάκη στο πρώτο μας ματς, μπορεί να γίνει οτιδήποτε και στη Γερμανία και ευτυχώς που η ήττα είχε έρθει σε εκείνον τον αγώνα που ήταν ο πρώτος μας. Πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και να κυνηγήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τη δική του απόδοση κόντρα στην Ντιναμό: «Ο δικός μου ρόλος είναι διαφορετικός σε σχέση με πέρσι. Δεν παίζω τόσο πολύ με την μπάλα αλλά κάνω άλλα πράγματα μέσα στο παιχνίδι, μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Το πιο σημαντικό δεν είναι τι πετυχαίνω εγώ αλλά τι κάνει η ομάδα».

Για τον κόσμο του Θρύλου: «Ήταν καταπληκτική η ατμόσφαιρα και αυτό το κορεό με το καπέλο του Ερυθρού Αστέρα (γέλια), ήταν φανταστικό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ