2015-11-07 18:18:10
Φωτογραφία για Ελεύθερος ο προστάτης του Γ. Κουμουτσάκου
Ελεύθερος αφέθηκε ο 24χρονος, ο οποίος... κατηγορείται για την επίθεση στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Κουμουτσάκο -αν και ο ίδιος επιμένει ότι τον "προστάτευε". Παράλληλα, ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 19 Νοεμβρίου.

Νωρίτερα ο δράστης είχε οδηγηθεί στο Αυτόφωρο Τριμελές για δυο πλημμελήματα σχετικά με τη στάση του στην επίθεση σε βάρος του βουλευτή. Ο 24χρονος αρνήθηκε κάθετα τις κατηγορίες και επαναλάμβανε διαρκώς πως προσπάθησε να τον προστατεύσει , σύμφωνα με τους οικείους του δε, φέρει και ο ίδιος τραύματα στο κεφάλι. Στα δικαστήρια ήταν πολλά μέλη Ποντιακών Σωματείων για συμπαράσταση καθώς ο νεαρός τα πρωινά δουλεύει σε γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικών παιχνιδιών και τα απογεύματα διδάσκει ποντιακούς χορούς.

Ο συλληφθείς συνέχισε να υποστηρίζει πως απλά ήθελε να προστατέψει τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, θέλοντας έτσι να δικαιολογήσει το "κεφαλοκλείδωμα" στον "γαλάζιο" βουλευτή. Αντίθετα η αστυνομία από την πλευρά της θεωρεί πως ο 24χρονος συμμετείχε σε οργανωμένο σχέδιο επίθεσης και πως προσπαθούσε να... καθυστερήσει την φυγή του κ. Κουμουτσάκου, ώστε να δεχθεί σκληρότερη επίθεση.


Η ερμηνεία αυτή βασίζεται στην εκτίμηση ότι ο νεαρός, όταν πιάνει τον Γιώργο Κουμουτσάκο, δεν τον οδηγεί προς τους άνδρες της Αστυνομίας, αλλά προς το πλήθος των διαδηλωτών, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η τραμπούκικη επίθεση με χτυπήματα και γροθιές. Βέβαια ο νεαρός εμφανίστηκε αυτοβούλως στην αστυνομία για να βοηθήσει το έργο της μαζί με φίλους του, αντίθετα οι καταζητούμενοι που φαίνονται να χτυπούν τον βουλευτή παραμένουν εξαφανισμένοι. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ