2015-11-07 19:47:42
Φωτογραφία για ΤΟ... ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Συνέντευξη σε ξένο Μέσο παραχώρησε ο Φελίπε Πάρντο, ο οποίος, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Κολομβίας για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού αφού έβαλε και τα δύο γκολ κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έγινε το.... πρόσωπο της ημέρας και στη συνέντευξη που παραχώρησε έβγαλε το... καπέλο στον πύρινο κόσμο του Ολυμπιακού, που στηρίζει την ομάδα από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό, ενώ μίλησε και για τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει έως τώρα.

Αναλυτικά η συνέντευξή του

-Περίμενες την κλήση από τον Πέκερμαν για τα προκριματικά;

«Είμαι χαρούμενος γιατί το ήθελα εδώ και λίγο καιρό. Ωρίμασα ως παίκτης και τώρα μου δίνεται η ευκαιρία. Ανυπομονώ για αυτό, όπως έκανα σε όλη μου την καριέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την κλήση και θα τα δώσω όλα. Είμαι χαρούμενος που με πίστεψαν. Στόχος μου είναι να δώσω τη γνώση που έχω πάρει από την Ευρώπη και να μάθω ολοένα και περισσότερους ποδοσφαιριστές. Να φέρω τα χαρακτηριστικά μου και να μεταδώσω τη θετική ενέργεια στην ομάδα. Η ομάδα τα δίνει όλα στα παιχνίδια. Ξέρουμε πως τα δύο επόμενα ματς είναι σημαντικά για την Κολομβία και ελπίζουμε να τα δώσουμε όλα».


-Τι έχεις μάθει από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο;

«Οι οπαδοί είναι πολύ καλοί και από τους συγκάτοικους που είχα, έμαθα πολλά από αυτούς. Έχουν έμπειρους παίκτες και πήρα κάτι από τον καθένα».

-Πώς νιώθεις που είσαι ο αντικαταστάτης του Φαλκάο;

«Δεν είμαι "εννιάρι". Είμαι παίκτης που παίζει στα άκρα».

-Τι αριθμό θέλεις να έχεις στην Εθνική;

«Θα ήθελα το 90, αλλά υπάρχει. Θα πάρω αυτό που θα με αφήσουν να επιλέξω, αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό. Το 17 θα ήθελα γιατί είναι ο αριθμός που με αντιπροσωπεύει επειδή είναι η ημέρα που γεννήθηκα. Όταν ήρθα στην Ευρώπη πήρα το 90, γιατί ήθελα να δοκιμάσω νέα πράγματα».

-Που έχεις νιώσει καλύτερα, στην Μπράγκα ή στον Ολυμπιακό;

«Και στις δύο ομάδες. Η Μπράγκα μου άνοιξε την πόρτα στην Ευρώπη και εκεί ωρίμασα ως παίκτης. Στον Ολυμπιακό έγινα πιο έμπειρος, αφού συνάντησα κι άλλους παίκτες με μεγάλη εμπειρία στα γήπεδα».

-Πώς είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού;

«Ο κόσμος είναι εκπληκτικός. "Τρελός". Είμαι πολύ χαρούμενος, καθώς εκδηλώνονται πολύ μέσα και έξω από το γήπεδο. Η στήριξη που δίνουν διαρκεί και στα 90 λεπτά και νιώθεις τον παλμό. Πρέπει να δίνεις συνεχώς τα πάντα γιατί η νοοτροπία αυτής της ομάδας είναι πάντα να κερδίζει. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή».

-Είσαι οπαδός της Κάλι ή του Μεντεγίν;

«Η Κάλι με διαμόρφωσε και μου έδωσε την ευκαιρία να ωριμάσω ως παίκτης. Στο Μεντεγίν έζησα πολλές όμορφες στιγμές και κερδίσαμε το τουρνουά το 2009».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ