2015-11-07 22:41:05
Φωτογραφία για Έβαλαν τον Μέγα Αλέξανδρο, μαζί με την Κοκκινοσκουφίτσα και τον Καραγκιόζη [video]
Ο Μέγας Αλέξανδρος και οι επίλοιποι προγόνοι μας, φώτισαν με την αρετή τους όλο τον κόσμο. Σήμερα υπάρχουν κάποια πνευματικά απολειφάδια, το νεοταξικό κηφηναριό που οι αναθεματισμένοι πολιτικοί της πατρίδας μας, τους έβαλαν να γράφουν βιβλία για τα παιδιά μας. Γι’ αυτό ο Μέγας Αλέξανδρος είναι δίπλα με την Κοκκινοσκουφίτσα και τον καραγκιόζη.

Γιατί θέλουν να χάσουμε και την πατρίδα μας και την θρησκεία μας, χωρίς αυτά τα δύο πολυτίμητα τζιβαϊρικά, καταντούμε κοιλιές, σάρκες που θα ενδιαφέρονται μόνο για την τηλεόραση και το ψυγείο.

Σκοπός της νέας τάξης είναι να δημιουργήσει ανθρώπους ρομπότ,πρόβατα χωρίς συνείδηση που θα τους οδηγήσει εκεί που θέλει δηλαδή στο γκρεμό..και το πετυχαίνει!

Για πρώτη φορά στην ιστορία - Η Ελλάδα χάνεται και οι Έλληνες δεν αντιδρούν...

Προς Τιμόθεον Α΄ επιστολή: «…παραδιατριβαί διεφθαρμένων ανθρώπων τον νουν και αποστερημένων της αληθείας, νομιζόντων πορισμόν είναι την ευσέβειαν, αφίστασο από των τοιούτων».

Δηλαδή: Πρόσεχε από τις παράλογες και μάταιες ασχολίες ανθρώπων, που έχουν διεφθαρμένο και χαλασμένο το νου τους και έχουν στερηθεί τελείως την αλήθεια. Αυτοί οι άνθρωποι νομίζουν ότι η ευσέβεια είναι πηγή αισχρής εκμετάλλευσης και υλικού πλουτισμού. Μείνε μακριά από τέτοιους ανθρώπους..

Δείτε στο σύντομο βίντεο που ακολουθεί πόσο ωραία τα αναλύει όλα αυτά ο Νίκος Χειλαδάκης..
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
360 Security :AppStore new free
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
360 Security :AppStore new free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ