2015-11-08 19:11:20
Φωτογραφία για ΣΙΛΒΑ : ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ!
Ευεργετική θα είναι για τον Ολυμπιακό η διακοπή του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τον Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως αυτές οι μέρες θα βοηθήσουν τον Θρύλο, ενώ μίλησε για την ετοιμότητα της ομάδας για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στο σημερινό ματς με τον Ηρακλή, ενώ εξήρε τη σημερινή εμφάνιση των Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς και Φορτούνη, αλλά και την επιστροφή του Ντα Κόστα.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μάρκο Σίλβα:

Για τον αγώνα: «Δεν θα σας κρύψω ότι η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολλά ματς σερί και παρόλο που έχουμε πετύχει πολλές νίκες που βοηθούν, το γεγονός ότι θα έχουμε μία εβδομάδα να ξεκουραστούμε είναι θετικό. Υπάρχουν παίκτες, παρόλο που κάναμε ροτέισον σε ορισμένα ματς, που έπαιξαν 90 λεπτά και θα είναι καλό να έχουν λίγο χρόνο να ξεκουραστούν. Θα είναι θετικό για τους τραυματίες να προχωρήσει η αποκατάστασή τους. Δεν σας κρύβω ότι ενώ εμείς συνεχίζουμε με νίκες και είμαστε ικανοποιημένοι, είναι θετικό το ότι έρχεται η διακοπή».


Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Η αλήθεια είναι πώς έχω ξαναπαίξει σε ντέρμπι με την Σπόρτινγκ και είμαι πανέτοιμος για να το επαναλάβω. Είναι πανέτοιμη η ομάδα μας για το ντέρμπι. Η προετοιμασία δεν θα ξεκινήσει ακόμα, γιατί κάθε ομάδα θέλει όλους τους ποδοσφαιριστές. Αυτή την εβδομάδα δεν θα τους έχουμε όλους μαζί μας. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει από την επόμενη εβδομάδα και αυτό θα γίνει τρεις-τέσσερις μέρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι. Θα είμαστε παρόντες τότε και θα είμαστε πανέτοιμοι».

Για την φιλοσοφία του και πόσο δύσκολο είναι να την μεταφέρει στους παίκτες: «Τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή και έτσι είναι στο ποδόσφαιρο. Δουλεύουμε πάρα πολύ και προετοιμαζόμαστε για όλα τα ματς. Αναγνωρίζω ότι σήμερα τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, αλλά μετά από ένα ματς UEFA Champions League δεν είναι εύκολο να συμβεί αυτό. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθειά τους και μυστικό δεν υπάρχει άλλο εκτός από την πολύ καλή δουλειά που γίνεται».

Για την επιλογή να παίξουν στον άξονα Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς και Φορτούνης: «Όχι, είναι καθαρά απόφαση του προπονητή. Σήμερα έπαιξαν τέσσερις διαφορετικοί από το προηγούμενο ματς και είχα αποφασίσει ότι δεν θα γίνει καμία άλλη αλλαγή. Όσοι έπαιξαν στον άξονα ήταν άψογοι, ιδιαίτερα ο Κασάμι που ήταν από τους καλύτερους του αγώνα και δεν βρήκα τον λόγο να τον αντικαταστήσω. Ήταν θέμα τεχνικής άποψης».

Για τα καλά λόγια του προπονητή του Ηρακλή για τον ίδιο: «Ευχαριστώ πολύ για τα λόγια του τον προπονητή του Ηρακλή. Είναι σημαντικό να μιλάει ένας συνάδελφος για εμένα και για την ομάδα. Ο Ηρακλής μας δημιούργησε δυσκολίες, το παιχνίδι δεν πήγε καλά από δική μας πλευρά. Είναι μία καλά οργανωμένη ομάδα που μας δημιούργησε προβλήματα. Έχει οργανωμένη άμυνα. Σε σχέση με το μέλλον, από αύριο θα ξεκουραστούμε και από Τετάρτη ξεκινάει ξανά η δουλειά. Αυτή είναι η σκέψη μου, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος του Μαΐου».

Για τον Ντα Κόστα: «Καταλαβαίνω την ερώτησή σας. Θέλω να πω ότι όταν ήρθε ο Μανουέλ, μας έδειξε το επίπεδό του, και ότι είναι χρήσιμος και θα μας βοηθούσε. Τραυματίστηκε, άργησε να επανέλθει στην κατάσταση πριν τον τραυματισμό του. Με τον Πλατανιά έδειξε ότι δεν ήταν έτοιμος. Από τότε έχουν περάσει μέρες, βρίσκει την παλιά φυσική του κατάσταση και το επίπεδό του. Είμαστε ικανοποιημένοι και σίγουροι ότι θα βελτιώνεται και θα μας βοηθήσει στο μέλλον».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ