2015-11-08 20:45:44
Φωτογραφία για ΣΑΛΙΝΟ : ΕΤΣΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Τ' ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!
Ακόμα και μετά από μία μέτρια ημέρα και ύστερα από κούραση λόγω του βεβαρημένου προγράμματος τον τελευταίο 1,5 μήνα με συνεχή παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Ολυμπιακός κατάφερε και νίκησε με… σβηστές μηχανές και τον Ηρακλή με 2-0 και συνέχισε το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα.

Ο Λεάντρο Σαλίνο, εξήγησε τους... λόγους της ξέφρενης πορείας του Θρύλου σε Ελλάδα και Ευρώπη, λέγοντας ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους είναι μία οικογένεια και... μία γροθιά, ενώ υπάρχει αρμονία μεταξύ τους.

Ακόμα, ο Βραζιλιάνος μπακ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό σε δύο εβδομάδες, αλλά και για τον αν οι ερυθρόλευκοι σκέφτονται να ...ισοφαρίσουν το ρεκόρ της ομάδας του Μάρτον Μπούκοβι την δεκαετία του ’60.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σαλίνο:

Μετά από τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε ο Ολυμπιακός την Τετάρτη κόντρα στην Ντιναμό, οι παίκτες που αγωνίστηκαν σήμερα ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο;


«Είναι φυσικό μερικές φορές τα πράγματα να μην είναι εύκολα για εμάς, να παρουσιάζονται μερικές δυσκολίες. Μετά από τόσα συνεχόμενα παιχνίδια οι παίκτες είναι λογικό να εμφανίζουν κούραση. Όμως, παρόλα αυτά, εμφανιστήκαμε αρκετά δυνατοί για να πάρουμε τη νίκη το οποίο είναι το πιο σημαντικό».

Σε δύο εβδομάδες ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Νομίζω είναι διπλό το κίνητρό σας εκτός από ένα θετικό αποτέλεσμα για το βαθμολογικό όφελος, μπορείτε να ισοφαρίσετε ένα ρεκόρ που κρατάει από την δεκαετία του '60, το 11 στα 11. Σας απασχολεί αυτό το ρεκόρ;

«Ναι. Είναι πολύ πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο. Όμως μπροστά μας έχουμε μία εβδομάδα διακοπής και έχουμε την ευκαιρία κάποιοι από εμάς να ξεκουραστούμε και να δούμε τις οικογένειές μας που επίσης είναι σημαντικό για εμάς και μετά να προετοιμάσουμε το παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, παίζουμε απέναντι σε μία δυνατή ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός και θα είναι ακόμα πιο δύσκολο επειδή είναι στην έδρα του. Όμως, εμείς θα κάνουμε τα πάντα από την πλευρά μας να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάρουμε τη νίκη».

Δέκα νίκες σε δέκα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και δεκατέσσερις αγωνιστικές υποχρεώσεις εάν συνυπολογίσουμε και τα παιχνίδια του Champions League. Πως εξηγεί αυτή την πορεία του Ολυμπιακού φέτος;

«Είναι η δουλειά. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή η δουλειά που γίνεται, πολύ καλή προετοιμασία και όλοι είμαστε ενωμένοι. Είμαστε μία ομάδα και όλοι παίρνουμε τις ευκαιρίες μας και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να κοιτάζουμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι και να είμαστε καλά προετοιμασμένοι σε όλους. Η ομάδα είναι ενωμένη όπως είπα και αρκετά φιλόδοξη. Επομένως, έτσι έρχονται τα αποτελέσματα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ