2015-11-09 22:42:06
Φωτογραφία για Αχαΐα: Του έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι του και τον ξυλοκόπησαν - Με κουκούλες οι δράστες, αναζητούνται από την Αστυνομία
Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας μετά τον άγριο ξυλοδαρμό σε άνδρα έξω από το σπίτι του σήμερα τα ξημερώματα Όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, το πρωτοφανές περιστατικό που ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια, σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή του Ψαθοπύργου.

Οι δράστες να είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα έξω από το σπίτι του  και τον περίμεναν την ώρα που έφευγε για την δουλειά του. Να σημειωθεί πως εργάζεται σε εταιρία που αναλαμβάνει δημόσια έργα.

Έχοντας καλύψει τα χαρακτηριστικά τους και κουκούλες προκειμένου να μην αναγνωριστούν, άρχισαν να τον ξυλοκοπούν σε διάφορα σημεία του σώματός του και να τον γρονθοκοπούν στο πρόσωπο προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

Λίγη ώρα αργότερα και αφού είχε μεταβεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, έγινε η καταγγελία στην Αστυνομία και από εκείνη την ώρα διερευνώνται τα αίτια της επίθεσης αλλά και αναζητούνται οι δράστες.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ