2015-11-10 10:26:19
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ Η ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Η Ευρωλίγκα συνεδριάζει την Τρίτη στη Βαρκελώνη και θα παρουσιάσει στις ομάδες το δικό της πλάνο για να μην τις... χάσει από τη διοργάνωση της FIBA (Champions League του μπάσκετ).

Να θυμίσουμε πως η παγκόσμια ομοσπονδία σκοπεύει στη δημιουργία δικής της διοργάνωσης που θα υποκαταστήσει το Champions League, με 16 ομάδες, πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών (και στη συνέχεια Play offs και Final Four) δελεάζοντας τους συλλόγους με 30 εκατ. ευρώ ετησίως και σταδιακή αύξηση των εσόδων τους, προκειμένου να καθιερώσει από το 2017/18 τα προκριματικά των εθνικών διοργανώσεων μεσούσης της περιόδου, όπως έχουμε αναφέρει.

Η πλευρά της Ευρωλίγκα; θα παρουσιάσει το δικό της πλάνο, που περιλαμβάνει συνεργασία με τον κολοσσό του αθλητικού μάνατζμεντ IMG (International Management Group) και φέρεται να προσφέρει αντίστοιχα έσοδα στις ομάδες, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sport-fm.gr". Μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση αυτών, αλλά και της FIBA, που δείχνει διατεθειμένη να προχωρήσει σε κάθε περίπτωση στο δικό της σχέδιο με όσους ομάδες την ακολουθήσουν και το σχίσμα, ανάλογο με αυτό του 2000, δεν είναι απλώς... κινδυνολογία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ