2015-11-10 13:55:34
Φωτογραφία για H ZOTAC παρουσίασε το μικρό αλλά ισχυρό steam machine, NEN
Σύμφωνα με την εταιρεία ZOTAC, το NEN, είναι το ισχυρότερο small form factor steam machine, το οποίο προσφέρει ισχυρά χαρακτηριστικά, φορητότητα και μινιμαλιστικό σχεδιασμό που ταιριάζει σε κάθε χώρο. Η ZOTAC κατασκευάζει mini PCs από το 2008 και καινοτομώντας για να προσφέρει ολοένα πιο ισχυρά mini PCs, χαμηλότερης κατανάλωσης και όσο το δυνατόν μικρότερου μεγέθους. Μετά την κυκλοφορία του MAGNUS, του ισχυρότερου small form factor gaming barebone σύμφωνα με την εταιρεία, η ZOTAC προχώρησε στην ανακοίνωση ενός ακόμα ισχυρότερου μηχανήματος.

Το ΝΕΝ βασίζεται σε τετραπύρηνο 6ης γενιάς επεξεργαστή Intel Core (Skylake) και εξοπλίζεται με διακριτό επεξεργαστή γραφικών Nvidia GeForce GTX συνδυάζοντας την ισχύ με την ακρίβεια που προσφέρει ο Steam Controller και τα πλεονεκτήματα του Steam OS που είναι προεγκατεστημένο. Επίσης διαθέτει σκληρό δίσκο 1TB αλλά και προσφέρει υποδοχή επέκτασης M.2 SATA για την εγκατάσταση ενός ταχύτερου SSD
. Έχει δύο υποδοχές για μνήμη (η μία από τις δύο υποδοχές καλύπτεται από ένα άρθρωμα 8GB) που επεκτείνεται έως στα 16GB. Επίσης διαθέτει δύο θύρες Gigabit Ethernet, 3-in-1 card reader, τρεις θύρες USB3.0, μία USB 3.0 Type-C, δύο USB 2.0 καθώς και τέσσερις HDMI 2.0 εξόδους. Ο επεξεργαστής είναι ο Intel Core i5-6400T στα 2,2GHz (με Turbo Boost στα 2,8GHz) ενώ ο επεξεργαστής γραφικών είναι ο Nvidia GeForce GTX 960 με 3GB GDDR5. Στην Amazon θα βρείτε το ZOTAC NEN Steam Machine στα $999.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ