2015-11-10 15:18:07
Φωτογραφία για Καταδίωξη και συλλήψεις για ναρκωτικά στον Ισθμό της Κορίνθου
Στα χέρια των αστυνομικών έπεσαν το απόγευμα της Κυριακής μετά από καταδίωξη... στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών στο ύψος του Ισθμού Κορίνθου ένας 27χρονος και μία 26χρονη, που μετέφεραν με αυτοκίνητο ναρκωτικά.

Άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν το όχημα που οδηγούσε ο 27χρονος και στο οποίο επέβαινε η 26χρονη κι επιχείρησαν να το ελέγξουν.

Ωστόσο, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και εν κινήσει πέταξε στο έδαφος δύο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 971,7 γραμμαρίων, που κατασχέθηκαν.

Ακολούθησε η καταδίωξη και ακινητοποίηση του οχήματος στο 87ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού, όπου και συνελήφθησαν ο 27χρονος και η 26χρονη.

Όπως προέκυψε, τη συγκεκριμένη ποσότητα ηρωίνης θα την προμηθευόταν 28χρονος, ο οποίος μαζί με 21χρονη, 37χρονο, 38χρονη και 51χρονη, θα την πωλούσαν στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, με δικογραφία σε βάρος τους για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. Σε αυτήν περιλαμβάνονται και τα άλλα πέντε άτομα που θα διακινούσαν τα ναρκωτικά. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ