2015-11-10 22:27:07
Φωτογραφία για Αχαΐα: Στο έλεος κακοποιών οι κάτοικοι στο Μαζαράκι - Λήστεψαν κατάκοιτο ηλικιωμένο - Μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων
Σύμφωνα με κατοίκους του χωριού που... μίλησαν στο tempo24.gr, μέσα σε λίγες ώρες έχουν ανακαλύψει «επιδρομές» διαρρηκτών σε χωράφια και σπίτια. Πιο συγκεκριμένα άγνωστοι άρπαξαν αυτόματο μηχάνημα για το μάζεμα της ελιάς το οποίο ήταν μέσα σε ιδιόκτητη καλλιέργεια. Και το κακό συνεχίστηκε. Σήμερα τα ξημερώματα, άγνωστοι άρπαξαν ένα δίκυκλο από το κέντρο του χωριού.

Λίγες ώρες μετά, δύο άγνωστοι άνδρες, σπάζοντας το σίδερο ασφαλείας της πόρτας, εισέβαλαν σε ένα σπίτι ηλικιωμένων, ο ένας ο εκ των οποίων είναι κατάκοιτος. Οι δύο δράστες με την απειλή μαχαιριού απαίτησαν χρήματα από το ηλικιωμένο ζευγάρι. Οι δράστες τελικά άρπαξαν 500 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Νωρίτερα, ένας γείτονας που άκουσε τις φωνές των ηλικιωμένων μπήκε στο σπίτι και προσπάθησε να τους αποτρέψει. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες επιτέθηκα και σε αυτόν με αποτέλεσμα να τον χτυπήσουν, πριν το βάλουν στα πόδια.

Δεν περνούν λίγα λεπτά και κάτοικοι του ίδιου χωριού, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι των ηλικιωμένων, ανακάλυψαν ότι έγινε απόπειρα διάρρηξης καθώς βρήκαν ένα από τα παράθυρα του σπιτιού παραβιασμένο. Ενδεχομένως οι δράστες να άκουσαν κάποιο θόρυβο και να έφυγαν για … άλλο «στόχο». Οι κάτοικοι στο Μαζαράκι, όπως λένε, ανησυχούν γιατί όσο ξυπνάνε οι οικογένειες ανακαλύπτουν και απώλειες.

Αυτή την ώρα, βρίσκονται στο χωριό άνδρες της Αστυνομίας που διενεργούν έρευνες για τα περιστατικά που έχουν αναστατώσει το Μαζαράκι.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ