2015-11-11 15:47:42
Φωτογραφία για ''ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ'': ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΝΟΥΣΗ
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση ότι στελέχη της υπέβαλαν μήνυση κατά πρώην συναδέλφου τους «μήπως πάψει να μιλάει» εξαπολύει ''Το Ποτάμι'', σχολιάζοντας την μηνυτήρια αναφορά με αφορμή τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση.

«Mπροστά στον πανικό από τις συνεχιζόμενες αποκαλύψεις, κυβερνητική κουστωδία πήγε στον Αρειο Πάγο για να κάνει το πρωτοφανές. Να υποβάλει μήνυση κατά πρώην συνδέλφου τους μήπως και πάψει να μιλάει. Πρόκειται για μια καθαρή κίνηση πολιτικού εκφοβισμού και αποπροσανατολισμού» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.

Καλεί δε πρωθυπουργό και κυβέρνηση «αντί να ασχολούνται όλη μέρα με το πως έγιναν οι διαρροές και να επιχειρούν να φιμώσουν όσους ξέρουν μήπως και προλάβουν νέες αποκαλύψεις» να δώσουν απαντήσεις «στα αμείλικτα ερωτήματα που προκύπτουν από τις καταγγελίες. Αλλά γι' αυτά δε λένε κουβέντα στην Κουμουνδούρου και στην παρέα του Μαξίμου».


Εν τω μεταξύ, την Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου, στις 12:00 θα κληθεί ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα ύστερα από σχετική πρόταση της προέδρου της Επιτροπής Τασίας Χριστοδουλοπούλου. Εξάλλου, αντικαταστάθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, για την σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος. Το θέμα των καταγγελιών του Γιάννη Πανούση αναμένεται να απασχολήσει την συνεδρίαση της Επιτροπής.

Την θέση του κ. Νικολόπουλου καταλαμβάνει ύστερα από σχετική επιστολή της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Βασίλης Κόκκαλης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Νικολόπουλος έχει καταθέσει ερώτηση προς τον πρωθυπουργό για το θέμα Πανούση και έχει ταχθεί υπέρ της άμεσης κλήσης του.

ΑΜΠΕ 

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ