2015-11-11 19:57:50
Φωτογραφία για ΜΕ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ 6ης ΑΓ. ΤΗΣ BASKET LEAGUE ΑΠΟ ΤΗ NOVA
Η Nova ανακοίνωσε τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της 6ης αγωνιστικής της Α! Μπάσκετ, όπου ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τα Τρίκαλα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού:

Δείτε live το τριήμερο 14-16/11 τους αγώνες Τρίκαλα BC Aries – Ολυμπιακός, Αρκαδικός – Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ – Κολοσσός H Hotels και το «Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό»

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το τριήμερο Σάββατο 14 Νοεμβρίου – Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους αγώνες Αρκαδικός – Παναθηναϊκός, Τρίκαλα BC Aries – Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ – Κολοσσός H Hotels, καθώς κι άλλα τρία παιχνίδια στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό» για την 6η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ (https://youtu.be/MywCxXv0ATA). Όλοι οι αγώνες και η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» θα μεταδοθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO. Το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε στο www.novasports.gr/BasketLeague06.


Οι φίλοι του μπάσκετ, θα αρχίσουν να μπαίνουν στο κλίμα των αγώνων το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, από τις 16:00 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Γιώργο Συρίγο και Χρήστο Καούρη, στα Novasports 2 και Novasports 2 HD που θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα λίγο πριν το τζάμπολ. Στις 17:00, θα ακολουθήσει η παράλληλη μετάδοση των αγώνων, Λαύριο – Ρέθυμνο Cretan Kings σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα, Κόροιβος Αμαλιάδας - Άρης σε περιγραφή του Γιώργου Μαρκόπουλου, Καβάλα - Κηφισιά σε περιγραφή του Κωστή Μπότσαρη και ΠΑΟΚ – Κολοσσός H Hotels σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα με τον τελευταίο αγώνα να μεταδίδεται ολόκληρος και από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 17:00 θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και ηχητικά από το Novasports.gr ο αγώνας Τρίκαλα BC Aries - Ολυμπιακός σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ του Αποστόλη Τριανταφύλλου.

Τέλος, τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου στις 19:00 θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και ηχητικά από το Novasports.gr η αναμέτρηση Αρκαδικός – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ