2015-11-11 19:55:07
Φωτογραφία για 35χρονος διέρρηξε και έκαψε το σπίτι της πεθεράς του στο Πήλιο
Μία απίστευτη υπόθεση εξιχνιάστηκε το βράδυ της Τρίτης στην Αργαλαστή Πηλίου Ένας 35χρονος, διέρρηξε το σπίτι της πεθεράς του και για να κρύψει τυχόν στοιχεία του έβαλε φωτιά και το έκαψε.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος διέρρηξε το σπίτι της πεθεράς του, που βρίσκεται στην Αργαλαστή, 2 φορές και αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.600 ευρώ αλλά και κοσμήματα αξίας 1000 ευρώ.

Ο 35χρονος, που διέμενε στο Βόλο μαζί με τη γυναίκα του και ήταν άνεργος, το προηγούμενο Σαββατοκύριακό πήγε στο χωριό, ενώ η 60χρονη πεθερά του έλειπε σε ταξίδι, και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ και έσπασε ένα τζάμι για να φανεί ως κλοπή.

Τα ξημερώματα της Τρίτης, ξαναπήγε στο χωριό και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ αλλά και κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ ενώ λίγο αργότερα, κατέθεσε στον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των 2.600 ευρώ που αφαίρεσε από την άτυχη γυναίκα!

Φοβούμενος πως έχει αφήσει στοιχεία πίσω του, το απόγευμα της Τρίτης ο 35χρονος έβαλε φωτιά στο σπίτι της 60χρονης και το έκαψε ολοσχερώς.

Ο 35χρονος όμως “πιάστηκε” καθώς αστυνομικοί βρήκαν το τραπεζικό του βιβλιάριο και είδαν την κατάθεση των κλεμμένων χρημάτων με τον 35χρονο να παραδέχεται την πράξη του.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οδηγός...ψήφου! [photos]
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οδηγός...ψήφου! [photos]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ