2015-11-12 12:24:11
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΝΤΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΝΤΑΝΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ!
Νίκη επί της Εφές που θα αποτελεί... άλμα πρόκρισης και πρωτιάς θέλει απόψε ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη που πάντα... ξυπνά όμορφες μνήμες σε όλους μας.

Ο Θρύλος θέλει να πιστοποιήσει την ανοδική του πορεία και περνώντας από το «Αμπντί Ιπεκτσί» απέναντι στην Αναντολού Εφές απόψε (20:00, Novasports 2) να κάνει άλμα για την πρόκριση, αλλά και για την πρωτιά στον δεύτερο όμιλο της Ευρωλίγκας.

Η Πόλη, άλλωστε, έχει αποδειχτεί... φιλόξενη για τους ερυθρόλευκους, που έχουν πολύ καλή παράδοση απέναντι στη σημερινή τους αντίπαλο ως φιλοξενούμενοι, ενώ εκεί πανηγύρισαν το έπος του 2012, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι. Ο αντίπαλος θέλει οπωσδήποτε νίκη, καθώς η ομάδα των Ντούσαν Ίβκοβιτς, Βαγγέλη Αγγέλου και Μπράιαντ Ντάνστον προέρχεται από δύο σερί ήττες στην Ευρωλίγκα, ενώ θα είναι πάνοπλος και με ένα πιθανότατα κατάμεστο γήπεδο να τον σπρώχνει στη νίκη.

Οι ερυθρόλευκοι θα διαπιστώσουν λίγες ώρες πριν το τζάμπολ αν ο Οθέλο Χάντερ θα είναι διαθέσιμος μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, με πιθανότερο σενάριο να αγωνίζεται, έστω και για λίγα λεπτά. Ενδιαφέρον θα έχει και το match up με τον Μπράιαντ Ντάνστον, που θα τεθεί για πρώτη φορά αντίπαλος της ομάδας τη φανέλα της οποίας φόρεσε την προηγούμενη διετία.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Κάρλος Κορτές (Ισπανία) και Σεργκέι Ζάστσουκ (Ουκρανία).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ