2015-11-12 14:11:43
Φωτογραφία για Κι όμως! Έδιωξαν την Meryl Streep από οντισιόν για ταινία! Ποιος ήταν ο λόγος;
Είναι μια ιστορία που την έχει διηγηθεί πολλές φορές η ίδια η Μέριλ Στρηπ και την ανέβασαν εκ νέου στο λογαριασμό της οι φαν της, στις 10 Νοεμβρίου.   Είναι η ιστορία με το κάστινγκ της ταινίας  King Kong.

Γράφει κάτω από τη φωτογραφία, στο facebook: «Είμαι εγώ, γυρίζω στο σπίτι. Επιστρέφω από μια οντισιόν για το ρόλο στην ταινία Κινγκ Κονγκ, στην οποία μου είπαν ότι είμαι πολύ άσχημη για να παίξω. Ηταν μια κρίσιμη στιγμή για μένα. Αυτό το σχόλιο, που ειπώθηκε χωρίς καμμιά ενοχή, θα μπορούσε να με απομακρύνει από το όνειρό μου να γίνω ηθοποιός. Η θα μπορούσε να με αναγκάσει να πάρω κουράγιο και να με υποχρεώσει να πιστέψω στον εαυτό μου. Οταν μου το είπαν, πήρα μια βαθειά αναπνοή και είπα: «Λυπάμαι που νομίζετε ότι είμαι πολύ άσχημη για την ταινία σας, αλλά δεν είναι παρά μια γνώμη σε έναν ωκεανό κι εγώ θα βρω και άλλες γνώμες, καλύτερες». Σήμερα έχω 18 Academy Awards.»

 Η ιστορία γράφηκε από τους φαν της, γιατί η Μέριλ Στρηπ έχει πάρει μόνο 3 Academy Awards. Αλλά η ιστορία είναι πραγματική και η ηθοποιός την έχει διηγηθεί πολλές φορές. Ο παραγωγός της ταινίας King Kong ήταν ο διάσημος Dino DeLaurentis (Οι Τρεις Ημέρες του Κόνδορα, Οι Νύχτες της Καμπίρια κλπ). Ο γιός του είχε δει την Μέριλ Στρηπ στο θέατρο και την είχε προτείνει για τον ρόλο. Εκείνος, πράγματι, την είδε και φώναξε, στα ιταλικά: «che brutta!»: «τι άσχημη που είναι»...
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ