2015-11-13 05:39:08
Φωτογραφία για Η καυτερή απάντηση της Στικούδη σε Λιάγκα και Καβατζίκη [photo]
Ένα βίντεο που δημοσίευσε η Κατερίνα Στικούδη, το πρωί της Τετάρτης στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ήταν... η αφορμή για να ξεσπάσει «πόλεμος» στο Πρω1νό.

Η τραγουδίστρια, ερμήνευσε ένα τραγούδι του Παύλου Σιδηρόπουλου και συγκεκριμένα το «Να μ’ αγαπάς», στο οποίο ήταν απλή, χωρίς μακιγιάζ και φτιαγμένα μαλλιά στο σαλόνι.

Μετά την προβολή του, η παρέα του πρωινού του ΑΝΤ1 σχολίασε το βίντεο. Ο Άρης Καβατζίκηςτοποθετήθηκε λέγοντας: «Μου φέρνει γέλιο. Τι να κάνουμε, πρέπει να τους αποθεώνουμε όλους;» και τότε οΓιώργος Λιάγκας πήρε το λόγο: «Για να τελειώνουμε με αυτήν την ιστορία. Η Κατερίνα Στικούδη είναι μία από τις πιο σέξι τραγουδίστριες στην Ελλάδα. Με μια σωστή φωνή, δεν έχει φωνάρα, και είναι σέξι. Και βγαίνει και ‘κονομάει και μπράβο της. Θα πλήρωνα εισιτήριο να πάω να τη δω. Σε ποιον έχει να αποδείξει τι και τραγουδάει ντυμένη έτσι σαν καλόγρια, έτοιμη να πάει μοναχή… Δε μπορεί τη μία ημέρα να φοράει το στρινγκ και την άλλη μέρα… (να βγαίνει έτσι)! Τρελαίνονται οι άνθρωποι! (…) Όλοι όσοι τραγουδάνε Θεοδωράκη ή Σιδηρόπουλο νομίζουν ότι γίνονται σοβαροί
. Γελοιοποιούνται όμως! Για μένα όποιος το σκέφτηκε, την καταστρέφει!», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε πως του φαίνεται στημένο όλο αυτό! Η Φαίη Σκορδά δεν συμφώνησε με τα προηγούμενα σχόλια ενώ τους είπε πως είναι υπερβολικοί.

Η απάντηση της Κατερίνας Στικούδη δεν άργησε να έρθει, με μία εικόνα-απάντηση σε όλα αυτά τα σχόλια που άκουσε χθες. Δημοσίευσε λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αλλά και στο facebook μια φωτογραφία που έγραφε: «Δυο λέξεις που μιλούν για αγάπη…. Πόσο μίσος μπορεί να προκαλέσουν; Να μ’ αγαπάς…».
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ