2015-11-13 09:46:09
Φωτογραφία για Η McLaren 650S σε έκδοση για την... έρημο
Απλά παρουσιάζει στην έκθεση του Ντουμπάι μία ιδιαίτερη έκδοση της 650S Spider... που απευθύνεται στα… φτωχαδάκια της Μέσης Ανατολής. Και όπως γνωρίζετε, υπάρχουν πολλά εκεί πέρα.

Η McLaren 650S Spider Al Sahara 79 δημιουργήθηκε από το τμήμα McLaren Special Operations, που δημιουργεί ξεχωριστά και αποκλειστικά μοντέλα. Το όνομα της ανοικτής 650S προέρχεται από την αραβική ονομασία για την έρημο (Σαχάρα σημαίνει έρημος) και το 79 από τον ατομικό αριθμό για τον χρυσό. Η ειδική βαφή της συγκεκριμένης McLaren περιλαμβάνει μικροσωματίδια χρυσού 24 καρατίων μέσα στο λευκό χρώμα.

Εξωτερικά, η «αραβική» McLaren φέρει αφαιρούμενη οροφή, μαύρες ζάντες ελαφρού κράματος, ανθρακόνημα στις εισαγωγές αέρα, το εμπρός splitter και τον πίσω διαχύτη. Σπέσιαλ είναι και η καμπίνα των επιβατών, με διχρωμία μαύρου-άσπρου στις δερμάτινες επενδύσεις, αλλά και χρυσή βαφή στους διακόπτες και τους αεραγωγούς.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του 3.8 V8 κινητήρα δεν αλλάζουν. Η μέγιστη ισχύς παραμένει στους 650 ίππους και η ροπή στα 69,1 kgm. Τα 100 km/h έρχονται από στάση σε 3 sec και η τελική ταχύτητα φθάνει τα 329 km/h. Αν αναρωτιέστε πόσο θα πωλείται στη Μέση Ανατολή, η τιμή της αντιστοιχεί σε 370.000 ευρώ.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ