2015-11-13 11:45:20
Φωτογραφία για ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ... ΦΟΡΤΣΑΤΟΣ Ο ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ!
Η επιστροφή στις προπονήσεις για τον Ολυμπιακό σηματοδοτήθηκε από την... «επιστροφή» του Μπουχαλάκη στο έντονο πρόγραμμα εκγύμνασης.

Οι ερυθρόλευκοι, όσοι τουλάχιστον δεν έχουν ταξιδέψει στο εξωτερικό για να ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες επέστρεψαν στις προπονήσεις στο Ρέντη, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Το τριήμερο ρεπό φάνηκε... ευεργετικό για όλους αλλά ιδιαίτερα για τον Μπουχαλάκη ο οποίος χθες ανέβασε κατακόρυφα την ένταση της εκγύμνασής του. Έτσι έκανε ατομικό με μπάλα και έντονο πρόγραμμα στη συνέχεια από μια σειρά ασκήσεων. Ο κρητικός παίκτης του Θρύλου έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση και σιγά-σιγα αφήνει πίσω τον τραυματισμό που τον έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τους τελευταίους μήνες.

Φυσικά και πρόκειται για κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού καθώς –όπως όλα δείχνουν- ο Μπουχαλάκης θα μπορέσει να είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα, στις οποίες –κρίνοντας από τα πρώτα παιχνίδια- υπολόγιζε και μάλιστα αρκετά ο Μαρκο Σίλβα.

Έστω κι αν υπάρχουν τώρα οι Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο οι οποίοι έχουν τον πρώτο λόγο για τις θέσεις στη μεσαία γραμμή ο Μπουχαλάκης όταν επιστρέψει θα δώσει άλλη μια επιλογή στον Πορτογάλο τεχνικό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ