2015-11-13 12:06:08
Φωτογραφία για Μητσοτάκης: Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα αδικηθώ όπως ο πατέρας μου
«Μου αρκεί μία εκλογή για να νικήσω τον Αλέξη Τσίπρα» εκτιμά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισημαίνει ότι η ΝΔ δεν είναι πλέον ελκυστική και χρειάζεται επανεκκίνηση.

«Θέλουμε οι παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας να πάρουν τη Νέα Δημοκρατία στα χέρια τους. Θέλουμε να ανοίξει το κόμμα για να μπει μέσα το οξυγόνο της κοινωνίας των πολιτών» επισημαίνει ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει πεπεισμένος ότι ο ίδιος δεν θα αδικηθεί όπως ο πατέρας του «γιατί έχουν αλλάξει οι συνθήκες, οι Έλληνες πολίτες αντιλαμβάνονται την αναγκαιότητα των μεταρρυθμίσεων», ενώ υπογραμμίζει ότι μαθαίνοντας από το δικό του «πάθημα», αισθάνεται καλύτερα προετοιμασμένος για να αντιπαρατεθεί στον λαϊκισμό και τη δημαγωγία.

Όσο για την εξέλιξη της εσωκομματικής διαδικασίας εκτιμά ότι θα πάει στον β' γύρο με αντίπαλο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ενώ ως  δεξαμενή  ψηφοφόρων του βλέπει «όλους τους  πολίτες που δεν τοποθετούνται στα άκρα του πολιτικού φάσματος».

Τέλος, στο πλαίσιο της επανεκκίνησης αυτής προτείνει σαρωτικές αλλαγές στη λειτουργία και τις δομές του κόμματος, με αιχμή την εκλογή βουλευτών από τη βάση και την τετραετή θητεία για τον πρόεδρο.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ